BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Sæson

Find den rette sæson for din rejsedrøm

Sæson

Hvornår skal du på ferie?

Hos Asien Eksperten kan vi tilbyde rejser hele året. Tilbring vinterferien væk fra kulden i Danmark i en pælehytte på Maldivernes azurblå vand, på Thailands eksotiske strande eller udforsk den frodige jungle i Sri Lanka. Om foråret springer kirsebærtræerne ud i sine fantastiske farver i Japan og de bølgende, grønne rismarker i Vietnam spirer. Det er også på denne tid, landskaberne med de utrolige buddhistiske helligdomme i Cambodia og Myanmar (Burma) står smukkest.

Asien er også en fremragende rejsedestination om sommeren, hvor de indonesiske paradis-øer Bali, Gili og Lombok har højsæson. Besøg også mad-mekkaet Malaysia eller se de søde orangutanger og mange andre vilde dyr på Borneo. Efteråret er regnsæson i store dele af Asien, men enkelte steder som eksempelvis Singapore er oplagt til en eksklusiv storbyferie.

FORÅR
Vietnam

Oplev Hanoi, Mekong-deltaet og de grønne landskaber i bjerglandsbyerne, når de er smukkest, og nyd varmen på strandene i det sydlige Vietnam.

Bali

Rejs til Bali, når tørsæsonen starter i april eller besøg alternativerne, Gili og Lombok, der ligeledes er særdeles velegnede til en fantastisk forårsferie.

Japan

Nyd det milde og lune forår i Japan, hvor de farverige kirsebærtræer stor i fuld flor og storbyerne Tokyo, Kyoto og Osaka er smukkest.

Thailand

Det nordlige Thailand med Bangkok og Chiang Mai er et skønt rejsemål om foråret, hvor du også kan tage på en lækker badeferie i Thailandbugten, f.eks. på Koh Samui.

Cambodia

Oplev Cambodias imponerende helligdomme, den fantastiske natur og nyd det gode vejr i det tidlige forår, hvor der ikke er så mange turister.

Singapore

Oplev det pulserende storbyliv og de smukke botaniske oaser i Singapore om foråret. Kombinér evt. med andre destinationer.

SOMMER
Indonesien

Indonesiens tropeøer, Bali, Gili og Lombok har alt, hvad du kan ønske dig til en fantastisk sommerferie i eksotiske omgivelser.

Thailand

Thailand er ikke kun en vinterdestination. Besøg det sydøstlige Thailand med de skønne paradis-øer, Koh Samui, Koh Phangan eller Koh Tao.

Vietnam

Rejs til Vietnam i i det sene forår og om sommeren, hvor højsæsonen begynder og der er mest liv i byerne og naturen er smukkest.

Sri Lanka

Om sommeren er det højsæson i den nordlige og østlige del af Sri Lanka, hvor det meste af landets spændende kultur kan opleves.

Malaysia

Oplev den farverige og pulserende metropol Kuala Lumpur og bounty-øen Tioman Island i Malaysia om sommeren.

Maldiverne

Oplev et Maldiverne uden så mange turister om sommeren, hvor vejret stadig er dejligt varmt og regnbyerne kun er sporadiske.

EFTERÅR
Japan

Japan kan besøges året rundt men om efteråret antager landskabet smukke nuancer af gul, rød og orange, og temperaturene er behageligt milde med lav luftfugtighed.

Indonesien

Rejs til Indonesien frem til oktober,  hvor temperaturerne er mest behagelige, regnbygerne sporadiske, og luftfugtigheden mindre.

Borneo

Rejs til Borneo i efteråret frem til november. Her er regnen stadig begrænset, vejret godt og dyrene aktive i regnskovene. Og så er der færre turister.

VINTER
Maldiverne

Slap af på de fantastiske strande på Maldiverne, mens vinteren raser hjemme i Danmark. Glæd dig til sol fra en skyfri himmel og 30+ grader.

Sri Lanka

Besøg den sydvestlige del af Sri Lanka om vinteren, hvor vejret er tørt og dagstemperaturen sjældent kommer under 30 grader.

Thailand

Thailand er et sikkert ferieparadis i de danske vintermåneder, hvor du kan nyde varmen, det lækre badevand og livet i feriebyerne.

Myanmar (Burma)

Oplev Myanmars enestående helligdomme, farverige festivaler og ikke mindst de uspolerede strande på Ngapali Beach.

Malaysia

Langkawi og Penang Island er oplagte vinterrejsemål i Malaysia, der byder på en anderledes, men mindst lige så eksotisk vinterferie, som de mere populære rejsemål i Asien.

Vietnam

Besøg det sydlige Vietnam i vintermånederne og nyd det gode vejr og de flotte strande på eksempelvis Phu Quoc.

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.