BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Individuelle rundrejser

Asien pirrer alle sanser

Individuelle rundrejser

Dyk ned i Østens kultur af i går og i dag

Mængden af guld og antallet af templer i Asien overgår ethvert andet kontinent. Om du er til buddhistiske monumenter eller kolonial arkitektur, gemmer vores destinationer på et hav af attraktioner og traditioner, som venter på at blive udforsket.

Angkor Wat i Cambodia, Royal Palace i Bangkok, franske kolonihuse i Vietnam. Asien er et kæmpe skatkammer af seværdigheder, der vidner om en kultur, hvor religionen og historien er helt anderledes, end vi kender til. Også madkulturen er mangfoldig, og du har mulighed for at smage karryretter, nudelsupper og friske forårsruller der, hvor de kommer fra, og hvor man ved, hvordan de skal smage.

Sammensæt din egen rundrejse

Vietnam

I Vietnam kan du opleve så meget spændende historie og kultur, at en længere rundrejse anbefales for at få mest muligt med i det fantastiske land.

I nord kan du sejle i den UNESCO-fredede Ha Long Bay, vandre i de uendelige rismarker i Sapa og se, hvor landets uafhængighed blev erklæret i den historiske hovedstad, Hanoi. I syd kan du spise fantastisk mad i den pulserende Ho Chi Minh City, og midtpå kan du sejle mellem de franske kolonihuse på floden i Hoi An. For blot at nævne nogle eksempler.

Læs mere om Vietnam

Japan

Længst mod øst ligger det unikke land Japan og gemmer på en helt anderledes kultur og en spændende historie med samuraier, shoguner og geishaer. På en rundrejse i Japan kan du ikke undgå at få uforglemmelige oplevelser.

For eksempel kan du blive klogere på zenbuddhismen i nogle af Kyotos 2.000 templer, køre forbi Fuji-bjerget i det berømte lyntog, spise autentisk sushi i Tokyo og bade i traditionelle, naturlige kilder i bjergområdet Kaga Onsen.

Læs mere om Japan

Malaysia

Malaysia er ikke det mest kendte land for store oplevelser med både natur og kultur, men det er netop, hvad landet byder på – og så behøver du ikke dele dem med så mange andre turister som i de mere populære asiatiske lande.

Cameron Highlands er det smukkeste frodige højland, mens verdens ældste regnskov Taman Negara byder på grotter og vilde dyr. I den UNESCO-fredede koloniby Geroge Town kan du se fantastisk gammel arkitektur, mens hovedstaden Kuala Lumpur lokker med sine skinnende skyskrabere og grønne parker.

Læs mere om Malaysia

Sri Lanka

Sydøst for Indien venter endnu et spændende land med en anden kultur end de fleste andre steder. Her er maden mere indisk inspireret, og produktionen af Ceylon te er et vigtigt levn fra kolonitiden under britisk styre.

Det blandes med oldgamle buddhistiske helligdomme, vilde elefanter og andet dyreliv i Yala National Park, uspolerede strande i Bentota og spændende byer som den gamle hollandske fæstningsby Galle. En rundrejse er oplagt, og noget af vejen kan endda foregå på verdens smukkeste togtur.

Læs mere om Sri Lanka

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.