BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Romantiske rejser

På eventyr med din bedre halvdel

Romantiske rejser

Nyd tosomheden på bryllupsrejse eller kæresteferie

En rejse til Asien betyder ikke bare, at man kommer fysisk langt væk, men også at man kommer mentalt væk fra hverdagen. Her kan du få et romantisk afbræk, hvor du bare skal nyde din kæreste, ægtemand eller -kone i fredfyldte, eksotiske omgivelser.

En rød solnedgang over Adamanhavet på en thailandsk tropø, en spabehandling på et lækkert resort på Bali eller en gourmetmiddag på toppen af en skyskraber i Kuala Lumpur. Det er bare nogle få ud af mange eksempler på oplevelser i Asien, der bliver endnu bedre med den, man holder af. Vi skræddersyr den ideelle bryllupsrejse eller kærestetur til jer, uanset om I er til tilbagetrukket luksus eller en kulturel rejse med sjove oplevelser, I kan dele resten af livet.

Parferie i Asien

Maldiverne

I Maldiverne får I den ultimative luksusferie for to. Asiens mindste land består kun af øer, og på mange af dem ligger de lækreste resorts og intet andet. Nogle er endda børnefri, så her kan I virkelig nyde de gudesmukke omgivelser i fred og ro.

Skal det være lidt ekstraordinært, kan I bo i jeres egen villa ude på vandet, så I vågner op og kan hoppe direkte i Det Indiske Ocean, og om aftenen kan I nyde solnedgangen fra jeres egen terrasse under stjernerne.

Læs mere om Maldiverne

Indonesien (Bali)

Bali er med sine lækre strande, afslappede stemning og fokus på velvære fuld af romantiske steder. Uanset om I er til et stort resort eller en lille kystby med en simpel bungalow på stranden, kan I få det på Bali.

Få en balinesisk massage sammen, gå en tur i de fredfyldte bakker omkring Ubud, tag på delfinsafari i Lovina og spis en middag med fødderne i sandet på en lækker restaurant i Sanur.

Læs mere om Bali

Sri Lanka

I Sri Lanka kan I få en lidt anderledes form for parferie, hvor der er flere oplevelser på programmet, men med sin uspolerede natur og charmerende kultur er Sri Lanka faktisk meget romantisk.

Her kan I komme på verdens smukkeste togtur gennem højlandets grønne teplantager, bo på et idyllisk hotel i det gamle engelske område Nuwara Eliya og slappe af på den fredelige strand i Bentota.

Læs mere om Sri Lanka

Thailand

Selvom Thailand er familievenligt, og mange steder er meget turistede, har landet også masser af små øer, hvor naturen endnu er uberørt, og romantiske resorts, hvor det ikke vrimler med børn.

I kan for eksempel svømme i den magiske grotte Emerald Cave på Koh Mook, snorkle i det klare vand rundt om den lille Koh Kradan og få følelsen af at have øen for sig selv på smukke Koh Ngai. De er blot eksempler på nogle af de mange mindre kendte øer, hvor rammerne for en romantisk ferie er som taget ud af en film.

Læs mere om Thailand

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.