BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Kombinationsrejser

Kombinér din rejse så den passer til dig

Kombinationsrejser

Få det bedste fra to verdener – eller flere

Asien har fantastiske strande, eksotiske kulturer, vild natur og pulserende storbyer, så hvorfor ikke kombinere det bedste fra to – eller flere – verdener, når du alligevel rejser til Østen?

Det kan kun betale sig – tidsmæssigt og økonomisk – og så er det en mulighed for at få endnu flere uforglemmelige rejseminder med hjem i kufferten. Stop for eksempel i Bangkok på vej til Thailands strande, i Kuala Lumpur på en naturrejse i Indonesien eller i Maldiverne i forlængelse af en rejse til Sri Lanka.

Besøg flere lande på samme ferie

Ø-hop i Thailand

Thailand er særligt kendt for sine mange øer, der er drysset ud i havene omkring fastlandet som små stykker af paradis. De har de skønne strande tilfælles, men ellers har de hver sine kendetegn, så det kan bestemt anbefale sig at besøge flere på én rejse. Også fordi man kan sejle mellem mange af dem på relativt kort tid.

Tag for eksempel på ø-hop mellem Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao i Thailandbugten. Eller kombiner Krabi med Phuket og Phi Phi-øerne i det sydvestlige Thailand. På den måde kan du både se livlige øer med store resorts og små øer med det simple liv i en bungalow på stranden.

Læs mere om Thailand

Maldiverne og Sri Lanka

I Det Indiske Ocean ligger både det smukke og spændende Sri Lanka og det luksuriøse badeferieland Maldiverne. Disse er helt oplagte at kombinere, hvis du vil have en oplevelsesferie med en afslappende afslutning i verdensklasse.

På Sri Lanka venter blandt andet det frodige højland, hvor der bliver dyrket Ceylon te i lange baner; nationalparken Yala, hvor der lever elefanter og leoparder; og den koloniale by Galle fuld af historie.

Det kan du toppe med en uge på et af Maldivernes lækre resorts, hvor man bor på en privat ø, som man kun kan komme til med vandflyver eller speedbåd.

Singapore og Malaysia

Singapore ligger lige syd for Malaysia, så disse to destinationer er nemme at kombinere, især fordi der er mange flyforbindelser til Singapore.

I Singapore kan du opleve et af verdens mindste lande og en af verdens dyreste byer på ét og samme sted. Du kan få luksus og eksklusiv shopping, samt underholdende aktiviteter både dag og nat.

Det kan du kombinere med Malaysia, hvor du kan få mere autentiske oplevelser i natur og traditionelle kulturer. Eller med Malaysias tropiske øer med lækre strande, der kan nås inden for en sejltur.

Ø-hop i Indonesien (Bali og Gili)

Indonesien er fuld af farverige og forskelligartede øer, som har meget at byde på inden for korte afstande. Derfor anbefaler vi at besøge flere øer, når du rejser til Indonesien.

Et oplagt ø-hop er mellem Bali, Gili-øerne og Lombok. De ligger i forlængelse af hinanden og har alle de tropestrande, som man kender fra film, men også hver sine oplevelser. På Bali er der meget buddhistisk kultur i byen Ubud, på Gili-øerne er der “øde ø”-stemning med fantastisk snorkling og på Lombok kan du vandre og cykle på den majestætiske vulkan Mount Rinjani med den blanke kratersø.

Læs mere om Indonesien

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.