BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Familieferie

Oplevelser for gamle og unge

Familieferie

Skab mentale souvenirs for livet med hele familien

Asien byder på afslapning og action, kultur og fest, natur og forlystelsesparker. Uanset hvilken forventning du, børnene eller bedsteforældrene har til den perfekte familieferie, finder vi det til dig. Så inviter dine nærmeste med på en uforglemmelig tur.

Slip børnene løs med snorkel i det klare, lavvandede hav på Indonesiens tropeøer, mens du får ro til at læse din bog. Check ind på et børnevenligt resort i Thailand, hvor der er legeaktiviteter for de små og golfbaner til de voksne. Eller spis på en gourmetrestaurant i en af Singapores skyskrabere efter et besøg i Universal Studios Singapore. Asien gør alle glade, så bare fortæl os, hvad du ønsker dig, for at din familie får en hyggelig tur.

Rejs med familien til Asien

Thailand

Den mest populære destination for familier er Thailand. Først og fremmest går der mange fly hertil, så det er nemt at rejse om på den anden side af jorden, selv hvis man har børn med. Desuden er turismen i landet så veludviklet, at de fleste steder er indrettede til familier.

Drømmer du om at komme til sol og varme et sted, hvor der også er underholdning for de mindste turister, er Thailands lettest tilgængelige destinationer som Koh Samui, Koh Chang, Phuket og Krabi oplagte. Her er masser af hoteller, der har børnepool, legeaktiviteter og familievenlige priser.

Læs mere om Thailand

Maldiverne

Skal familien på en badeferie ud over det sædvanlige, er Maldiverne svaret. Den fortryllende øgruppe i Det Indiske Ocean har mange store resorts, der har muligheder for både de mindste og større børn.

De fleste resorts har all inclusive, så du ikke skal tænke på at betale, mens I er afsted, og man bor som regel i private villaer med god plads til legetøj, udstyr og generelt privatliv.

For større børn er det også en oplevelse at komme ud at flyve med vandflyver, snorkle, dykke, sejle kajak og alle de andre sjove ting, man kan på Maldivernes resorts.

Læs mere om Maldiverne

Singapore

For en mere actionfyldt familieferie med større børn kan Singapore anbefales. Det lillebitte land, som samtidig er en moderne storby, er fuld af underholdning for alle aldre.

Faktisk er der en hel ø dedikeret til underholdende aktiviteter af forskellig art. De voksne kan spille golf, mens børnene kan lege i vandlandet Adventure Cove Waterpark eller Universal Studios. Eller I kan tage sammen i den udendørs Mega Adventure Park eller på det enorme S.E.A. Aquarium, der har en af verdens største samlinger af marinedyr.

Læs mere om Singapore

Indonesien

Hvis I vil på mere specielle rejser med unge og gamle eventyrere sammen, kan I tage til en af Indonesiens mange spændende destinationer.

Bali kan I få den perfekte blanding af strand og oplevelser med snorkling, buddhistiske seværdigheder, lokale markeder, abeskov, river rafting og vandreture i flotte rismarker. Og det hele er i et turistvenligt samfund, der er nemt at rejse rundt i.

Er børnene store nok til at interessere sig for kulturelle og naturlige vidundere, vil en familieferie til Sumatra med sine tempelkomplekser, vilde vulkaner og dyrerige jungle helt sikkert være en, I ikke glemmer.

Læs mere om Indonesien

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.