BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Badeferie

Ned med tempoet og op med humøret

Badeferie

Forkæl dig selv med ren afslapning i tropiske omgivelser

Asien er et sandt mekka for dig, der drømmer om hvidt sand, turkisblåt vand og et palmetræ som parasol. Om det er en øde ø eller en festlig strandby, en lille bungalow eller et stort resort, en dykkers eller en trekkers paradis, så finder vi det til dig.

Spørgsmålet er bare, om du vil have thaimassage eller balinesisk yoga til. Om du vil spise vietnamesiske forårsruller eller malaysiske delikatasser. Eller om du vil kombinere flere af Sydøstasiens fantastisk farverige lande. Vi sammensætter din badeferie præcis, som du ønsker det.

Badeferie i Asien

Maldiverne

I Det Indiske Ocean ligger de 1.992 bittesmå øer, der tilsammen hedder Maldiverne og inviterer til noget af det mest luksuriøse badeferie. Øerne består af det fineste hvide sand omringet af krystalklart vand, og de er så små, at der kun ligger ét hotel på hver. Til gengæld har disse hoteller så også alt, hvad man kan drømme om. Mest kendt er de for de såkaldte vandvillaer, hvor du kan bo i dit eget lille bygget på pæle over vandet.

På en rejse til Maldiverne er resortet derfor afgørende. Nogle af dem er store med masser af aktiviteter og tilbud til familier, mens andre er lidt mindre og egner sig bedre til en romantisk rejse for to.

Læs mere om Maldiverne

Thailand

Det er ikke overraskende, at Thailand er en af danskernes favoritdestinationer, når det handler om at komme til sol og varme. Med et behageligt klima stort set hele året rundt, mange tropeøer med skønne strande, venlige lokalbefolkning og gode mad er Thailand en sikker vinder.

Blandt de mest populære steder er Phuket, Phi Phi-øerne og Krabi i det sydvestlige Thailand, hvor man finder de berømte kalkstensklipper i vandet og sceniske bugter. På den østlige side af Thailands tange er det bedre at rejse til om sommeren. Her finder du kendte øer som Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao.

Men der er hundredvis af andre mindre kendte øer, og det kan anbefales at besøge mere end en, når de ligger så tæt.

Læs mere om Thailand

Indonesien

I verdens største øhav, Indonesien, er der et utal af kilometer flotte sandstrande, som ligner det, mange drømmer om ved tanken om en eksotisk badeferie.

Særligt Bali er kendt som en paradisø med sine mange populære strande og resortbyer, der kan kombineres med flotte rismarker, frodige bjerge og spændende byer som spirituelle Ubud. Men der er mange flere anbefalelsesværdige øer.

Lombok er lidt, som Bali var for 20 år siden, før turismen voksede sig så stor, som den er i dag. Her kan du også trekke på den smukke vulkan Mount Rinjani og opleve mere autentiske lokalsamfund. Vil du på ø-hop og snorkle, er Gili-øerne mellem Bali og Lombok et godt bud.

Læs mere om Indonesien

Malaysia

Syd for Thailand ligger Malaysia, der har adskillige eksotiske øer med forrygende strande på begge sider af fastlandet. De er ikke lige så kendte som dem i nabolandet i nord, men de er lige så naturligt smukke, så det kan bestemt anbefales at tage på badeferie i Malaysia.

Den store Penang Island på vestkysten er mest kendt for den UNESCO-fredede koloniby George Town, men byder også på fine sandstrande, så den er oplagt, hvis man vil have både by og badeferie. Vil du helst bare have ren afslapning, er Langkawi svaret på vestkysten. På østkysten ligger de mindre, fredelige øer Tioman, Redang, Perhentian Kecil og Perhentian Besar.

Læs mere om Malaysia

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.