BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Aktiv ferie

Jungle, bjerge, vandfald, rismarker og bounty-øer

Aktiv ferie

Få pulsen op i Asiens storslåede natur

Overalt i Asien kan du få store naturoplevelser i alt fra frodige dale til rå bjergtoppe. Mulighederne for friluftsaktiviteter og spændende udflugter er mange og forskellige.

I Sri Lanka kan du vandre i fredfyldte bakker dækket af teplanter, i Indonesien kan du cykle på en majestætisk vulkan og på Borneo kan du komme på en vild jungletur blandt elefanter og krokodiller – for blot at nævne nogle få af Asiens naturoplevelser. Uanset hvad du er til, kan du røre dig i smukke omgivelser den ene dag og fordøje indtrykkene på en skøn strand den næste.

Skab din egen opdagelsesrejse

Borneo

Borneo er en drømmedestination for enhver dyreelsker, og særligt i den malaysiske del af Borneo kan du komme tæt på junglens dyr. Du kan gå en tur i regnskoven, hvor der kravler orangutanger, eller sejle på Kinabatangan-floden, hvor du kan møde en flok badende elefanter.

Er du til mere udfordrende oplevelser, kan du bestige Mount Kinabalu, der med sine 4.095 meter er et af Sydøstasiens højeste bjerge. Turen til toppen tager et par dage, men udsigten er det hele værd.

Læs mere om Borneo

Sri Lanka

Det smukke land sydøst for Indien er fuld af forskellige naturlige omgivelser, der kan nås inden for relativt korte afstande. Her kan du nemt kombinere forskellige aktiviteter på én rejse.

I højlandet omkring Nuwara Eliya kan du vandre mellem Sri Lankas berømte teplanter, der vokser i uendelige rækker på grønne bakker. Nationalparken Yala i syd byder på en fladere og mindre frodig natur, men til gengæld lever her elefanter og leoparder, der kan ses på en safari. Og i Bentota kan du sejle inde i mangroven.

Læs mere om Sri Lanka

Indonesien

Det store øhav kaldet Indonesien er fuld af vild natur, som kan udforskes på mange måder. Mange af øerne er vulkanøer, og særligt disse inviterer til aktiv ferie.

Java kan du for eksempel bestige Mount Penanjakan, så du har udsigt over det berømte nabobjerg Mount Bromo ved solopgang. På Bali kan du leje cykler og køre rundt i øens frodige natur på to hjul, og på Sumatra kan du komme på jungletrek og river rafting i Bukit Lawang.

Læs mere om Indonesien

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.