BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Phu Quoc

Vietnamesisk tropeø

Rejser til Phu Quoc

Få ro og luksus på din rejse til Vietnam

Nogle rejser til Phu Quoc alene for at få en uge eller to med afslapning, men du kan også rejse til Phu Quoc som en del af en større rundrejse i Vietnam. Uanset hvad du søger, vil du få en skøn ferie på den smukke tropeø syd for grænsen mellem Cambodia og Vietnam.

Med lækre strande, en stor nationalpark, hyggelige fiskerbyer og gode snorkelmuligheder er Vietnams største ø, Phu Quoc, et oplagt sted at komme helt ned i gear og bare nyde varmen. Badeferie er ikke, hvad man typisk forbinder Vietnam med, men når du rejser til Phu Quoc, vil du uden tvivl få den eksotiske ø-oplevelse, som Sydøstasien er kendt for.

Værd at vide om rejser til Phu Quoc 
  • Indbyggertal: 103.000
  • Valuta: Vietnamesiske Dong
  • Tidsforskel: +5 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer.
  • Visum: Nej, op til 15 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve på Phu Quoc

Bai Sao beach på Phu Quoc

Rolige strande

Strandene er den vigtigste grund til, hvorfor flere og flere rejser til Phu Quoc. Hele vejen rundt om øen er der de smukkeste kyststrækninger, og de er stadig uspolerede i forhold til mange andre bounty-øer i Asien. Uanset om du er til en simpel bungalow eller et luksusresort, kan vi finde det til dig.

Vietnams efter sigende bedste strand er Bai Sao, som ligger på den østlige side af Phu Quoc. Her er sandet hvidt og blødt, vandet turkisblåt og palmerne som taget ud af et postkort. Til gengæld er vandet mere roligt på vestkysten, og derfor ligger de fleste populære strande som Bai Truong her, hvor vandet er roligt og børnevenligt. Der er generelt fred på strandene, men sydpå får du dem endnu mere for dig selv.

Jungle landskabet på Phu Quoc

Vandreture og snorkling

Ønsker du ikke at ligge på langs hele dagen, når du rejser til Phu Quoc, kan du udforske den eksotiske natur – både over og under vand. Det kan anbefales at tage ind i Phu Quoc National Park og vandre i den vilde jungle, se vandfald og bade i afkølende floder.

Eller du kan udforske livet under havoverfladen, der byder på fisk og koraller i flotte farver. Særligt omkring An Toi-øerne, der ligger en kort sejltur syd for Phu Quoc, er der fantastisk snorkling. Asien Eksperten kan hjælpe med at booke ture, hvis du på forhånd ved, at du vil ud at opleve noget på rejsen.

Seafood i Duong Dong i Vietnam

Frisk fisk i Duong Dong

Hovedbyen på Phu Quoc er fisker- og handelsbyen Duong Dong, som ligger midt på vestkysten. Den er helt sikkert et besøg værd, hvis du vil mærke en lidt mere livlig, lokal stemning, når du rejser til Phu Quoc.

Her kan du handle på byens store, udendørs marked og kigge på de farverige fiskerbåde, der ligger i havnen. Til frokost eller aften kan det anbefales at spise friskfanget skaldyr, makrel eller barracuda på et af de simple, men hyggelige spisesteder ned til vandet.

Fængsel på Phu Quoc

Besøg Phu Quoc Prison

Selvom Phu Quoc i dag er kendt som Vietnams paradis-ø, har der ikke altid åndet fred og idyl. Langt fra faktisk. Under den franske kolonisering og Vietnamkrigen blev tusindvis af politiske fanger sendt til øen, der blev brugt som fængsel. Sommetider sad op til 40.000 fanget her, og de blev udsat for makabre torturmetoder.

Det er ikke for sarte sjæle, men for historieinteresserede er det en spændende oplevelse at besøge Phu Quoc Prison, som heldigvis kun er et museum i dag. Brug en eftermiddag her for at få en anden oplevelse på din ferie på Phue Quoc.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Vietnam

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.