BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Nha Trang

Strandby med højt humør

Rejser til Nha Trang

Nyd livet i Vietnams foretrukne ferieby

Rejser til Nha Trang på Vietnams sydøstkyst byder på seks kilometers finkornet, hvid sandstrand, hvor du ikke behøver at lave andet end at dase i solen. Om aftenen er Nha Trang en livlig ferieby, hvor du kan spise god mad, drikke, shoppe og hygge dig.

Derfor er rejser til Nha Trang populære blandt festglade unge og gamle. Men du kan også sagtens finde mere afsides resorts, hvor du kan nyde godt af den lækre strand, men slippe for de restauranter, barer, butikker og menneskemængder, der følger med i downtown. Vi anbefaler at afslutte en rundrejse i Vietnam med nogle afslappende dage i Nha Trang.

Værd at vide om rejser til Nha Trang 
  • Indbyggertal: 350.000
  • Valuta: Vietnamesiske Dong
  • Tidsforskel: +5 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer.
  • Visum: Nej, op til 15 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve i Nha Trang

Promenaden ved Kai-floden i Nha Trang

Menneskekiggeri på promenaden

Når du rejser til Nha Trang, er det selvfølgelig primært for at ligge på stranden og slappe af i varmen. Men der er også masser at lave, hvis du begynder at kede dig.

Du behøver bare gå op fra sandet, for lige bag den brede strand løber strandpromenaden gennem byen. Her er fyldt med fiskerestauranter, strandbarer og små parker, og det er hyggeligt at slentre op og ned eller sætte sig med en kølig drink og kigge på mennesker. Bag promenaden ligger den mere travle del af byen, hvor du kan finde et hav af internationale restauranter, alle slags butikker og byens natteliv.

Paradis strand i Nha Trang, Vietnam

Snorkling og mudderbad

Vil du ud og opleve noget, der ikke foregår fra strandstolen i sandet, kan du tage en sejltur ud til nogle af de nærliggende øer, hvor livet under vand er eventyrligt, og det klare vand gør det nemt og spændende at snorkle og dykke.

Skal du afslutte ferien med en ekstra luksus til dig selv, kan du besøge en af områdets varme kilde eller et tage en tur mudderbad, som flere spa-steder omkring Nha Trang tilbyder.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Vietnam

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.