BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Ho Chi Minh City

Historisk metropol tæt ved Mekong-deltaet

Rejser til Ho Chi Minh City

Mærk pulsen i storbyens travle gader

Når du rejser til Ho Chi Minh City, kan du se historiske seværdigheder og nyde nutidens fristelser i form af shopping og madoplevelser. Det tidligere Saigon, som siden 1975 har haft navn efter Vietnams landsfader, er ikke bare landets største by, men også epicenter for landets udvikling. 

Ho Chi Minh City er en kaotisk millionby i rivende udvikling. Her er templer og skyskrabere, traditionelle gadekøkkener og fancy restauranter, farverige markeder og moderne shopping-centre. Udover de største attraktioner inde i byen, bør du også tage en tur ud af byen for at se livet omkring Mekong-deltaet. Det er en helt unik oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for, når du rejser til Ho Chi Minh City.

Fakta om Vietnam
  • Indbyggertal:  92,7 mio.
  • Valuta: Vietnamesiske Dong
  • Tidsforskel: +5 eller +6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 15 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve i Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City krigsmuseum

Krigsmuseum og Cu Chi-tunnellerne

Vietnams historie er lang og dramatisk, og du har rig mulighed for at dykke ned i den, når du rejser til Ho Chi Minh City. En af de mest besøgte seværdigheder i byen er War Remnants Museum, hvor du kan få kuldegysninger over at se fotos og genstande fra krigsforbrydelser mod de civile vietnamesere, heriblandt den kendte My Lai-massakre.

Du kan også komme ned i de underjordiske Cu Chi-tunneller, hvor folk skjulte sig under Vietnamkrigen. Det er et imponerende netværk af smalle tunneller, der går langt ned under jorden, som kommunisterne byggede for at beskytte sig mod fjenden.

Ho Chi Minh City skyline

Markeder for enhver shopaholic

Vil du også have mulighed for at shoppe, når du rejser til Ho Chi Minh City, bliver du ikke skuffet. Byens kommercielle kvarterer er enorme, og du kan købe alt fra brugskunst og kopivarer på de lokale markeder til dyrt designertøj i kendte butikker og store shoppingcentre. Hvad med for eksempel at få en flot, farverig lanterne med hjem til minde om alle de steder, du vil se dem hænge rundt omkring på din rejse i Vietnam?

Der er et hav af markeder, men Cho Ben Thanh er det mest berømte, hvor de også har åbent til aften. Det er en sjov oplevelse at besøge ved aftentid, når de sætter deres utallige street food-boder op fuld af lækkerier.

Sejlende marked på Mekong River

Sejl tilbage i tiden på Mekong-deltaet

Livet i Ho Chi Minh City er moderne, men et par timers kørsel derfra kan du sejle på Mekong-deltaet, hvor du rejser mange år tilbage i tiden. Omkring floden lever folk primitivt med landbrug og fiskeri som de primære erhverv.

Du kan tage på en guidet tur til floddeltaet og få et indblik i livet på og omkring vandet. Det er en spændende oplevelse at sejle ud til små landsbyer, hvor du kan smage på frisk frugt og fisk, se dem bygge på deres træbåde eller handle på det flydende marked ved handelsbyen Can Tho. Det er en unik oplevelse, som vi kan hjælpe med at arrangere, når du rejser til Ho Chi Minh City.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Vietnam

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.