BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Sapa

Bjergtagende vandreture

Rejser til Sapa

Tab pusten, og find roen i rismarkerne

På rejser til Sapa vil du opleve det grønne landskab af risterrasser med markarbejdere i farverige klæder, som man ofte ser på billeder af Vietnam. Sapa-området i det nordvestlige Vietnam er en af landets mest populære destinationer på grund af sin storslåede natur.

40 kilometer fra den kinesiske grænse finder du Sapa, som både er navnet på en by og det omgivende område af samme navn. Her ligger enorme risterrasser og stråler grønt på bjergskråninger, og stille floder snor sig gennem frodige dale. Sapa er Vietnams helt store trekking-destination, så er du til natur, er det her, du skal snøre vandrestøvlerne og begive dig ud i den. Du kan med fordel kombinere din rejse til Sapa med Hanoi og Ha Long Bay.

Værd at vide om rejser til Vietnam
  • Indbyggertal: 92,7 mio.
  • Valuta: Vietnamesiske Dong
  • Tidsforskel: +5 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Forår og sommer.
  • Visum: Nej, op til 15 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve i Sapa

Rismarker i Sapa, Vietnam

Byen er udgangspunktet

Byen Sapa er en bjergby, der ligger i 2.500 meters højde i det nordvestlige Vietnam. Den blev grundlagt af franske kolonister som et sted, hvor de kunne slippe fra varmen i det lavtliggende Vietnam. Derfor kan det godt være koldt i Sapa, så vi anbefaler ikke at rejse i vintermånederne.

Det er ikke byen i sig selv, du vil opleve, når du rejser til Sapa – det er den omkringliggende natur. Byen er bare dit udgangspunkt for komme afsted på uforglemmelige trekkingture. Asien Eksperten kan naturligvis hjælpe dig med at booke ture, uanset om du vil på en dagtur eller længere.

Etniske piger i Sapa

Besøg lokale landsbyer

På dine vandreture i Sapa vil du ikke kun se et væld af rismarker, bjergtoppe, floder og vandfald, men også de små landsbyer, der ligger i området. Etniske minoriteter lever traditionelle liv i bjergene, hvor de dyrker ris og syr farverige klæder.

Hvis du vil have en spændende, autentisk oplevelse, kan vi anbefale at bo hos en familie på din trekking-tur. På den måde får du indblik i det simple liv på landet, hvor vietnameserne mangler meget, men ikke gæstfrihed eller ris.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Vietnam

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.