BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Hue

Majestætisk kejserby

Rejser til Hue

Genopdag kongeriget i smukke omgivelser

Du kan ikke undgå at føle dig lidt royal, når du rejser til Hue i Vietnam. Byen med det korte navn er kendt som landets tidligere hovedstad, hvor kejserfamilien residerede. Den del af landets fortid kan du få et indblik i ved Hues mange historiske monumenter og kulturelle attraktioner.

Midt på det vietnamesiske landkort, ved Parfumeflodens bred, ligger Hue og troner med en overflod af templer og royale gravsteder. Som tidligere magtcentrum under Nguyen-familiens ledelse er Hue guf for dig, der er interesseret i Vietnams historie. Og med sin beliggenhed tæt ved Hoi An er Hue et oplagt stop på en rundrejse i Vietnam.

Værd at vide om rejser til Hue
  • Indbyggertal: 355.000
  • Valuta: Vietnamesiske Dong
  • Tidsforskel: +5 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Forår og sommer.
  • Visum: Nej, op til 15 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve i Hué

UNESCO's citadel i Hue, Vietnam

Luksusliv i citadellet

I 1800-tallet og først halvdel af 1900-tallet boede den vietnamesiske kejser og hans familie i et stort, arkitektonisk vidunder af et citadel, som bestod af både templer, fæstninger og andre royale bygninger. En del af det blev ødelagt under Vietnamkrigen, men meget af det står endnu og er en af de største attraktioner på rejser til Hue.

Du kan komme ind bag facaden i Imperial City og blive guidet rundt i de mange bygninger, hvor du får en fornemmelse af, hvor luksuriøst de levede bag fæstningen dengang.

Rejser til Hue i Vietnam

Gravsteder ud over det sædvanlige

Ikke kun rigdom i livet, men også i døden var vigtig for de vietnamesiske kejserne at vise frem til omverdenen. Lidt uden for Hues centrum finder du historiske beviser på, hvor meget en værdig død betød for dem. Her er nemlig en række overdrevne gravsteder, som er spændende at se, når du rejser til Hue.

Glem alt om en gravsten og nogle rosenbede som minde for de kongelige – her kan du besøge imponerende arkitektoniske bygningsværker, de fik bygget, før de døde, så de var sikre på at efterlade sig et opsigtsvækkende minde. Der er tale om store parker med bygninger, mausoleer, søer og statuer.

UNESCO bygning i Vietnam

Templer i alle størrelser

Hue er også fuld af religiøse bygninger og muligheder for at lære om den buddhistiske kultur i Vietnam. Besøg for eksempel det gigantiske tempelkompleks Bai Dinh Pagoda, og bliv imponeret af den eksotiske byggestil og de gigantiske buddhaer i guld.

Eller sejl en tur på Parfumefloden, hvor du har kig til den 21 meter høje pagode (et højt, fritstående tempel), Thien Mu Pagoda, der står på en bakketop som et potent symbol på Hue som kulturelt magtcentrum. Det er også en god måde at se naturen omkring byen og floden, når du rejser til Hue.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Vietnam

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.