BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Hoi An

Romantik ved flodens bred

Rejser til Hoi An

Se den charmerende, gule by

Midt på Vietnams lange østkyst finder du en vietnamesisk perle i form af byen Hoi An. Byen er centreret omkring floden, der løber igennem den. Husenes vægge er gule fra den franske kolonitid, og kulørte lanterner lyser op fra alle sider.

Rejser til Hoi An byder på slentreture i den gamle bydels små gader, et blomstrende gastronomisk miljø og stemningsfulde stunder ved flodens bred. Desuden skal du ikke langt uden for byen, før du kan opleve det fredfyldte liv på landet – eller en dejlig strand ud til Det Sydkinesiske Hav. Et stop i Hoi An kan varmt anbefales på din rejse til Vietnam.

Værd at vide om rejser til Hoi An 
  • Indbyggertal: 122.000
  • Valuta: Vietnamesiske Dong
  • Tidsforskel: +5
  • Ideelt rejsetidspunkt: Forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 15 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve i Hoi An

Thu Bon floden i Hoi An, Vietnam

Et farvestrålende centrum

Den gamle bydel i Hoi An er kendt for sine små, sennepsgule huse, som ligger side om side i små gader og forbindes af guirlander af silkelamper i alle regnbuens farver. Ligesom Hanoi er der bemærkelsesværdigt mange gule huse i byen, hvilket stammer fra tiden under fransk styre. I dag er det bare yderst charmerende.

Når du rejser til Hoi An, er en stor del af oplevelsen derfor bare at gå rundt i den gamle bydel og suge den afslappede stemning til sig. Om aftenen kan du slå dig ned ved vandet og nyde det fantastiske syn, når mørket sænker sig, og lamperne lyser byen og floden op.

Pho Lemongrass vietnamesisk ret

Lav din egen pho

Hoi An er også kendt for at have en farverig madkultur. Arven fra blandt andet japansk, kinesisk og portugisisk indflydelse er videreført i de forskellige retter, de lokale i Hoi An laver så godt. Derfor skal du huske appetitten, når du rejser til Hoi An.

Mange private og turistbureauer udbyder madlavningskurser, hvor man kommer med på indkøb på det lokale marked og lærer at lave vietnamesiske retter som friske forårsruller, pho (nudelsuppe) eller iste lavet på citrongræs. Asien Eksperten kan hjælpe med at finde en sådan tur til din rejse.

Sandstrand i Hoi An

Cykelture til rismarker og strand

Biler og scootere er bandlyst i Hoi Ans små gader, så cyklen er det foretrukne transportmiddel i byen. Hvis du er klar på en lille udflugt, kan du selv leje en og køre på tur. Du skal nemlig ikke ret langt ud af byen for at se, hvordan det stille, landlige liv leves i rismarkerne, hvilket er en sjov, autentisk oplevelse.

Eller du kan tage badetøj med og sætte kurs mod An Bang Beach, der ligger små fem kilometer uden for Hoi Ans centrum. Her venter blødt sand og palmetræer ud til Det Sydkinesiske Hav. Med denne kombination af byliv, god mad og en indbydende strand inden for rækkevidde er Hoi An et sted, man ikke har lyst til at forlade.

Bestil et uforpligtende tilbud

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.