BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Ha Long Bay

Et magisk øhav fuld af klipper og laguner

Rejser til Ha Long Bay

Flyd rundt mellem tusindvis af småøer

Rejser til Ha Long Bay er lidt som eventyrrejser. Ha Long-bugten er Nordvietnams største turistmagnet – men med god grund. En sejltur på det grønne vand mellem de uendelige småøer, klipper, laguner og grotter er helt unikt og et must på din rejse til Vietnam.

Forestil dig at sejle på et hav, hvor du – uanset hvilken vej du drejer hovedet – ser den ene klippeø beklædt med grønt efter den anden. Det er præcis det, du gør i Ha Long Bay. De over 1.600 småøer i bugten kommer i alle tænkelige størrelser og former og udgør et nærmest magisk syn. Derfor kom den også på UNESCO’s verdensarvsliste som Vietnams første seværdighed i 1994.

Værd at vide om rejser til Vietnam
  • Indbyggertal:  92,7 mio.
  • Valuta: Vietnamesiske Dong
  • Tidsforskel: +5 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Forår og sommer.
  • Visum: Nej, op til 15 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve i Ha Long Bay

Sejltur i Ha Long Bay, Vietnam

Cruise i en, to eller tre dage

Måden at opleve landskabet, når du rejser til Ha Long Bay, er ved at tage på et cruise. De fleste krydstogter i bugten er ombord på en junke, også kaldet en dragebåd, som er et traditionelt skib fra indokinesisk tid. Disse vil du se en masse af, når du sejler rundt i bugten. Udover at være praktiske er de også enormt flotte og bidrager til den eventyrlige oplevelse.

Du kan tage en endagstur, hvis du er presset på tiden, eller du kan sejle rundt i to eller tre dage, hvis du vil have tid til rigtigt at nyde det og komme rundt i en større del af den imponerende bugt. Vi anbefaler at tage et par dage for at komme væk fra den inderste del af bugten, hvor bådtrafikken er størst, men vi hjælper selvfølgelig med at finde det rette cruise til dig.

Ro i kajak i Ha Long-bugten

Kajakroning og tai chi ombord

Ha Long Bay strækker sig over et område, der ligger ud for en kyststrækning på 120 kilometer, så du kan ikke nå at se alle afkroge af bugten. Men ved at tage på et længere cruise, hvor du overnatter ude på vandet, kan du opleve mere af den.

For eksempel kan du ro i kajak gennem eventyragtige grotter, bade i blå laguner og gå i land på Cat Ba Island, hvor du kan vandre i det bevoksede klippelandskab. Med et længere cruise kan du også deltage i forskellige aktiviteter ombord på dragebåden, for eksempel lære den vietnamesiske bevægelseskunst tai chi eller madlavningskursus. På den måde kan rejser til Ha Long Bay blive en mere helstøbt, vietnamesisk oplevelse.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Vietnam

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.