BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til det nordlige Vietnam

Magiske naturoplevelser og koloniale byer

Rejser til det nordlige Vietnam

Rejs tilbage i tiden og lær Vietnam at kende

Vietnam har ufatteligt meget forskelligt at byde på. På rejser til det nordlige Vietnam alene kan du både vandre i frodige bjerge, sejle i den berømte Ha Long Bay, besøge landets hovedstad og se de spændende byer Hue og Hoi An. 

Du kan rejse til det nordlige Vietnam året rundt, men temperaturerne er lunest fra maj til august, så det vil være det ideelle tidspunkt, hvis du vil til Sapa i bjergene. Ved kysten er vejret dog mildt hele året. Her kan du få et indblik i landets historie, som har været præget af kongedømmer og kolonister. Du kan opleve charmerende byer med smuk arkitektur, farverige rislamper og fantastisk mad. Rejser til det nordlige Vietnam har det hele til den nysgerrige rejsende.

Værd at vide om rejser til Vietnam
  • Indbyggertal: 92,7 mio.
  • Valuta: Vietnamesiske Dong
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 15 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til det nordlige Vietnam

Rejser til Hanoi

Hanoi

Vietnams hovedstad er på én gang en moderne storby og på samme tid en gammel, historisk by. Hanoi er fuld af museer og bygninger, der fortæller om landets historie. Gå for eksempel en tur i den gamle bydel og se de franske kolonisters arkitektur, eller dyk ned i revolutionen på Ho Chi Minh-museet.

Men du kan også forkæle dig selv ved at gå i butikker og på restauranter, der bestemt har fulgt med tiden. Når du rejser til det nordlige Vietnam, lander du som regel i Hanoi, og det kan bestemt anbefales at bruge nogle dage i byen, inden du rejser videre.

Læs mere om Hanoi

Rejser til Ha Long Bay

Ha Long Bay

Den helt store favorit på enhver turistguides liste over oplevelser i Nordvietnam er Ha Long Bay. Den UNESCO-fredede bugt består af over 1.600 klippeøer, der stikker op af det blanke, grønne hav og danner et helt enestående landskab.

Du kan opleve det utrolige ø-hav på en sejltur i bugten, hvor du kommer ud og ser laguner og grotter i det kendte farvand. Ha Long Bay er selvfølgelig et must på alle rejser til det nordlige Vietnam.

Læs mere om Ha Long Bay

Rejser til Sapa

Sapa

Det nordligste punkt i Vietnam, som turister rejser til, er Sapa, der ligger 40 kilometer fra den kinesiske grænse. Her er bjerge med strålende grønne rismarker, fredfyldte floder og små landsbyer, du kan besøge, hvis du vil have autentiske oplevelser, når du rejser til det nordlige Vietnam.

Byen Sapa er udgangspunktet for en tur ud i den fortryllende natur, der omgiver den til alle sider. Du kan vandre på små dagture eller tage et trek på flere dage. Uanset hvad du foretrækker, er Sapa et must på din Vietnam-rejse, hvis du er naturelsker.

Læs mere om Sapa

Rejser til Hoi An

Hoi An

Hoi An er en charmerende by med et gammelt bycentrum og Thu Bon-floden, der løber igennem den. Og så er der både idylliske, landlige omgivelser og strande inden for cykelafstand. Alt dette gør Hoi An til en fantastisk destination på rejser til det nordlige Vietnam.

Byen er fuld af farvede lanterner, der lyser den op om aftenen, hvilket er et særligt flot ved floden, hvor byens liv er centreret. Maden er også en vigtig del af oplevelsen, og det kan anbefales at gå til et madlavningskursus, hvor du selv lærer at lave nogle af de delikate vietnamesiske specialiteter.

Læs mere Hoi An

Rejser til Hue i Vietnam

Hue

Kejserfamiliens tidligere højborg, Hue, er en sand skattekiste af royale seværdigheder. Er du interesseret i den del af Vietnams historie, som handler om de magtfulde kejsere, skal du besøge Hue på din rejse til det nordlige Vietnam.

Her byggede Nguyen-dynastiet et enormt citadel, hvor de boede og regerede, og adskillige enorme gravsteder, hvor de ligger begravet. Det hele kan du se sammen med de mange templer og pagoder, der også findes i og omkring byen ved Parfumefloden.

Læs mere om Hue

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Vietnam

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.