Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/asieneksperten.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rejser til Vietnam - Book din rejse til Vietnam med Asien Eksperten
BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Vietnam

Historisk skatkammer i storslået natur

Rejser til Vietnam

Tag på eventyr i rismarker og storbyer

På rejser til Vietnam kan du komme op i primitive bjerglandsbyer og moderne skyskrabere. Du kan dykke ned i en gribende historie og et farverigt koralrev. Og du kan spise lækre, friske forårsruller og nudelsupper til det hele.

Rejser til Vietnam byder på så mange forskellige oplevelser med natur og kultur, at du kan rejse fra nord til syd og føle, at du har passeret adskillige lande på vejen. I nord kan du vandre i de frodige, grønne risterrasser i Sapa eller sejle i det enestående landskab af øer i Ha Long Bay.

I syd kan du mærke det moderne Vietnam i metropolen Ho Chi Minh City eller holde badeferie på hvide sandstrande. Rejser til Vietnam har det hele, og vi kan hjælpe dig med at sammensætte den ideelle ferie.

Værd at vide om rejser til Vietnam
  • Indbyggertal: 92,7 mio.
  • Valuta: Vietnamesiske Dong
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 15 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Vietnam

Rejser til Vietnam

Det nordlige Vietnam

I det nordlige Vietnam får du nogle helt unikke naturoplevelser. I det frodige højland omkring Sapa mod Kina kan du komme ud og se de grønne risterrasser, som nærmest er et symbol på Vietnam. Og på østkysten kan du sejle i den berømte Ha Long Bay, hvor klippeøer, laguner og grotter danner rammen om et nærmest magisk sted.

Det er også i Nordvietnam, du for alvor kan dyrke landets rige historie med alt, hvad den indebærer af kongelige, kolonister og krige. Det hele serveres med lækker vietnamesisk mad i byerne Hanoi, Hué og Hoi An.

Læs mere om det nordlige Vietnam

Rejs til Vietnam

Det sydlige Vietnam

Den sydlige del af landet byder på et varmere klima og er derfor oplagt, hvis du rejser til Vietnam for at kombinere med lidt afslapning. I Sydvietnam finder du for eksempel den populære badeby Nha Trang på sydøstkysten. Længere mod vest, i Thailandbugten, finder du det fredeligere ferieparadis Phu Quoc, som er Vietnams største ø. Begge destinationer er oplagte som afslappende stop på de fleste rejser til Vietnam.

Det er også i syd, landets største og mest moderne by, Ho Chi Minh City, ligger. Den er også værd at besøge, når du planlægger din rejse til Vietnam, hvis du er til spændende, pulserende storbyer.

Læs mere om det sydlige Vietnam

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Vietnam

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.