BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Phuket

Ferieparadis for hele familien

Rejser til Phuket

Læn dig tilbage og nyd livet

Rejser til Phuket er ikke blevet populære for ingenting. Det er nemt at komme hertil, og så har øen alt, hvad en afslappende ferie handler om: eksotiske strande, lækker mad og overnatningssteder i alle størrelser og klasser.

Og har man ikke nok i at ligge på en solseng og kigge ud over Andamanhavet, byder rejser til Phuket også på aktiviteter for enhver smag. Du kan shoppe i byernes butikker og på lokale markeder, spille golf eller vandre i regnskoven, besøge nærliggende bounty-øer og spise lækker mad på de mange gode restauranter. Når du rejser til Phuket, kan du også med fordel besøge Khao Sok National Park, Phi Phi-øerne eller Krabi.

Værd at vide om rejser til Phuket 
  • Indbyggertal: 387.000
  • Valuta: Thailandske bath
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Phuket

Patong beach i Phuket, Thailand

Phukets mange muligheder

Mange forbinder Phuket med fest, farver og for mange turister i byen ved Patong Beach. Men Phuket er meget mere end det. Thailands største ø har masser af fantastiske områder, hvor du kan nyde den smukke natur på et fredfyldt resort eller i en mindre strandby med børnevenlige resorts.

Når du rejser til Phuket, kan du helt selv vælge, hvor meget du vil ud at opleve, og hvor meget du vil slappe af på en solseng. Mulighederne for shopping, lækker mad og aktiviteter er der – men du kan også nøjes med at blive forkælet på dit resort under hele opholdet.

The Phuket Aquarium

Familievenlig ferie

Der findes utallige hotel- og resorttyper på Phuket, og mange af dem har børnevenlige faciliteter og tilbud, som gør det nemt at rejse som familie. Transport hertil er nemt, og sikkerheden er høj, når du rejser til Phuket, så du kan sagtens tage de mindste med.

Derudover har Phuket flere forlystelser, der vil glæde børn og barnlige sjæle. Gå for eksempel i en tunnel med hajer svømmende over dig i Phuket Aquarium, eller leg med perspektiv og 3D på Phuket Trickeye Museum, hvor du kan tage nogle skøre billeder.

Longtale både i Phuket

Aktiv ferie i smukke omgivelser

Du skal ikke være bange for, at du kommer til at kede dig, når du rejser til Phuket. Udover golf, shopping, restauranter og byliv har øen masser af aktivitetsmuligheder for den aktive rejsende.

Naturen danner smukke rammer om vandreture og golfbaner, hvor du kan nyde udsigten til grønne træer og tropiske planter. Du kan snorkle blandt fisk i alle regnbuens farver ved de flotte koralrev omkring øen. Eller hvad med en sejltur, hvor du kommer ud til nogle af Phukets skjulte perler og for eksempel ror ind i havgrotter i en kajak.

Khao Lak Beach i Phuket

Khao Lak – Phukets fredelige nabo

60 kilometer nord for Phuket ligger et mere fredeligt feriehelle i form af Khao Lak – en 25 kilometer strækning langs fastlandets kyst. Her er naturen mere urørt end på Phuket, og derfor kan Khao Lak være værd at overveje, hvis du vil være i et mindre besøgt område.

I Khao Lak kan du finde fredelige strande med mangrovetræerne, der går direkte ned i det turkisblå vand, og ingen barer eller butikker i nærheden. Her er også nogle lidt anderledes ting at lave, for eksempel trekking på junglestier eller et besøg på International Tsunami Museum, hvor I kan lære om katastrofen fra 2004, der dog ikke er til at mærke i dag.

Strand på Koh Kho Island ved Phuket

Koh Kho Khao – tropisk afslapning

Vil du have det endnu mere fredeligt, findes det en halv times sejltur nord for Kao Lak. Her får du fornemmelsen af at være på en tropeø rigtig langt væk fra hverdagen derhjemme. Rejser du til Phuket og vil have en god kombi, kan det være en mulighed at kombinere Phukets liv og aktivitetsudbud med en lille perle som Koh Kho Khao.

Gå en lang tur langs vandet, læs en bog, se på solnedgangen og nyd idyllen. Det er ikke vildt, men den bedste måde at udnytte Koh Kho Khao på. Og i de omgivelser behøver man næsten heller ikke mere.

Tag på sejltur ved Phuket i Thailand

Koh Yao-øerne – vild natur og idyl

Vest for Phuket ligger de to Koh Yao-øer, som er gode alternativer til Phuket, hvis du vil se Thailands smukke natur uden en masse andre turister.

Den mindste af de to øer, Koh Yao Noi, er den mest befolkede og den med flest hoteller. Men livet er afslappende og centreret omkring stranden. Hvis du vil op af sandet, kan du leje en cykel eller knallert og køre rundt på øen og nyde udsigten til de store klipper og den vildtvoksende regnskov.

Koh Yao Yai er den største ø, men her er turismen endnu mindre udbredt. Her kan du nyde kridhvide sandstrande med høje palmetræer og roligt vand.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Phuket

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.