BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Phi Phi Øerne

Thailands enestående ø-gruppe

Rejser til Phi Phi Øerne

Oplev fantastisk natur over og under vand

Det er ikke underligt, at Phi Phi-øerne er blevet berømte. Ø-gruppen mellem Krabi og Phuket har både det hvide sand, de store klipper og den eksotiske undervandsverden. Og nå jo, så har Leonardo DiCaprio været der…

Siden filmatiseringen af thrilleren “The Beach” i 2000, hvor den unge Oscar-skuespiller finder en øde ø, har Phi Phi-øerne været et sted, mange turister ville se. Og det er med rette, for naturen er som taget ud af forestillingen om paradis. I dag er stranden fra filmen lukket for besøg, men der er mange andre smukke steder at se, når du rejser til Phi Phi-øerne. Og så er det helt oplagt at kombinere med Phuket eller Krabi.

Værd at vide om rejser til Phi Phi-øerne 
  • Indbyggertal: 2.500
  • Valuta: Thailandske bath
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Phi Phi-øerne

Phi Phi Don i Thailand

Phi Phi Don – den beboede ø

Når du rejser til Phi Phi-øerne, er det hovedøen, Phi Phi Don, du bor på. Den er er den eneste beboede ø, så det er her, du finder alle overnatningssteder, restauranter og byliv. Den er dit udgangspunkt for at komme rundt til nogle af de mindre øer, hvor de fantastiske naturoplevelser venter.

Phi Phi Don tilbyder mange forskellige hoteller og resorts, som egner sig til både familier og festglade unge. I bugten Tonsai Bay er hovedbyen, hvor der er mest liv, men du kan også bo mere afsides på et hyggeligt hotel eller stort resort, hvis du er til det.

Maya bay på Phi-Phi, Thailand

Phi Phi Leh – den øde ø

Den anden af de to mest kendte Phi Phi-øer er Phi Phi Leh, som er ubeboet. Den er kendt, fordi det var her, i bugten Maya Bay, at filmen “The Beach” med Leonardo DiCaprio blev optaget. I dag er der lukket for besøg i bugten, da man vil skåne naturen, men du kan se mange andre billedskønne bugter, klipper og strande omkring Phi Phi Leh.

Du kan komme på en masse forskellige dagture, når du rejser til Phi Phi-øerne, hvor en lokal guide kan vise dig de skjulte perler. Asien Eksperten hjælper gerne med at booke de bedste ture til dig på ferien.

Snorkle ved Phi Phi Island

Husk dykkerbrillerne

Phi Phi-øerne ligger i Phi Phi Island National Park, som er en marine nationalpark, der beskytter naturen under vandet omkring øerne. Der er nemlig nogle helt fantastiske koralrev omkring de tropiske øer, som tiltrækker mange dykkere og snorkelentusiaster.

Du kan komme på en masse udflugter, hvor du bliver sejlet til de gode dykkerspots og bare kan ligge og plaske i en stille bugt med et farverigt undervandsliv. Det må du ikke snyde dig selv for, når du rejser til Phi Phi-øerne.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Phi-Phi Øerne

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.