BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Krabi

Sol, sand og storslået natur

Rejser til Krabi

Lad dig forføre af Thailand, når det er bedst

Når du rejser til Krabi, vil du se den unikke thailandske natur, hvor høje klipper, klart vand og hvidt sand mødes. Krabi er en provins i det vestlige Thailand, som er særligt populær for sin spektakulære natur.

Her kan du kombinere afslapning på skønne strandhoteller med udflugter til nogle af de flotteste steder i Thailand. Du kan bruge hele din ferie på et hotel ved hovedstranden Ao Nang, hvis du trænger til ren afslapning. Men det er også meget nemt at tage på dagture til mere isolerede strande, hvor du vil få bounty-fornemmelsen. Det er oplagt at kombinere rejser til Krabi med besøg på de berømte Phi Phi-øer eller de uspolerede øer omkring Koh Lanta.

Værd at vide om rejser til Krabi 
  • Indbyggertal: 457.000
  • Valuta: Thailandske bath
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Krabi

Ao Nang stranden i Krabi, Thailand

Ao Nang – hovedstranden i Krabi

Den mest populære strand i provinsen er Ao Nang. Her vil du som regel have base, når du rejser til Krabi, da det er her, der ligger et stort udvalg af hoteller og resorts. Langs stranden finder du en promenade med restauranter, barer og butikker, hvor der er liv og glade dage.

Det betyder også, at der er mange mennesker i Ao Nang, så her får du ikke stranden for dig selv. Til gengæld er det let at komme på små ture fra Ao Nang. Der ligger masser af de klassiske thailandske træbåde – de såkaldte long tail boats – som nemt sejler dig til små paradisøer ud fra Krabi-kysten.

Snorkling i Andamanhavet i Thailand

Masser af udflugtsmuligheder

Når du rejser til Krabi, har du mulighed for at se mange forskellige strande og småøer på én rejse. Tættest på Ao Nang kan du besøge stranden Tup Kaek, der ligger omkring 20 minutters kørsel længere oppe ad kysten. Den er mere uberørt og har udsigt til nogle af de majestætiske klippeformationer ude i det turkisblå Andamanhav.

Du kan også tage på en større tur til eksempelvis Phi Phi-øerne, hvor du kan bruge en hel dag. Eller du kan ø-hoppe til nogle af de små berømte øer som Koh Pada eller Chicken Island.

Railay beach, den bedste strand i Krabi, Thailand

Railay Beach – lige til et postkort

Konkurrencen om at være Thailands flotteste strand er hård, men Railay Beach på halvøen af samme navn er en stærk kandidat. Det kan i den grad anbefales at besøge denne, når du rejser til Krabi – også selvom du kun kan komme hertil i båd.

Med vildtvoksende jungle i baggrunden og imponerende klippelandskab omkring sig er omgivelserne meget eksotiske. Det er også her, du skal tage hen, hvis du vil prøve kræfter med at klatre. Der er mulighed for at klatre om kap med aber og få særdeles flotte udsigter fra klipperne, uanset om man er øvet eller nybegynder.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Krabi

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.