BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til det sydvestlige Thailand

Et turkisblåt ø-hav af tropiske tilflugtssteder

Rejser til det sydvestlige Thailand

Glæd dig til ren afslapning

Drømmer du om de smukkeste paradisøer, vil du ikke blive skuffet, når du rejser til det vestlige Thailand. På den vestlige side af den thailandske tange ligger utallige øer, der er værd at besøge, hvis du ønsker en eksotisk daseferie.

Nogle er bittesmå, ubeboede klippeøer, man kan få for sig selv på en dagstur, andre har livlige byer og aktiviteter for alle aldre. Fælles for dem alle er, at de har et skønt klima – særligt fra november til marts. Vi anbefaler både nogle af de mest populære øer og nogle af de mere ukendte, og du kan selvfølgelig kombinere begge, når du rejser til Thailand med os.

Værd at vide om rejser til Thailand
  • Indbyggertal: 68,9 mio.
  • Valuta: Thailandske bath
  • Tidsforskel: +5 til +6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve i det sydvestlige Thailand

Rejser til Phuket i Thailand

Phuket

Den måske mest kendte destination i Thailand er ikke blevet det for ingenting. Phuket har alt, hvad der skal til for at få en dejlig, afslappende ferie, og eftersom turismen er så etableret, er der muligheder for børn, unge, gamle, sports- og kulturinteresserede.

Der er vandland og golfbaner, store resorts og gang i gaden ved Patong Beach, men en kort sejltur fra øen kan du ankomme til øer, hvor du ikke kan lave andet end at snorkle og læse i en bog. Mulighederne er mange, så Phuket er bestemt værd at overveje på din rejse til det sydvestlige Thailand.

Læs mere om Phuket

Rejser til Krabi i Thailand

Krabi

Krabi er modsat de andre destinationer ikke en ø, men et område ved fastlandets kyst. Her er der også kilometervis af sandstrande, du kan ligge ved og nyde udsigten til kalkstensklipper og frodig regnskov.

Området er især kendt for sin smukke natur, så det kan anbefales at tage hertil, hvis du også er interesseret i at på nogle udflugter – på vandring i junglen, en dukkert ved et vandfald eller en kajaktur omkring de rå kalkstensklipper.

Læs mere om Krabi

Rejser til Koh Lanta i Thailand

Koh Lanta

Det er Koh Lanta og de omkringliggende øer, du skal sætte kurs mod, hvis du vil undgå andre mennesker og bare slappe af til lyden af bølgeskvulp. Du kan vandre i junglen, snorkle i farverige koralrev og besøge små fiskerbyer, men ellers er det de lækre strande, du kommer for her.

Her får du fred, uberørt natur og en autentisk oplevelse af en thailandsk tropeø rigtig langt væk fra Danmark. Besøg for eksempel de små bounty-øer Koh Lipe, Koh Mook, Koh Ngai eller Koh Kradan i forbindelse med Koh Lanta.

Læs mere om Koh Lanta

Rejser til Phi Phi i Thailand

Phi Phi-øerne

Nogle af de smukkeste steder i Thailand findes på Phi Phi-øerne, der af den grund er blevet populære at rejse til. Den ene af øerne, Phi Phi Don, er dér, hvor du bor og kan få alt fra stille dage på dit resort til livlige aftener på restauranterne i Tonsai Bay.

Den anden ø, Phi Phi Leh, er ikke beboet, men et dagligt udflugtsmål, blandt andet fordi filmen The Beach med Leonardo DiCaprio i hovedrollen blev indspillet her. Du får ikke bounty-fornemmelsen for dig selv, men det kan du så mange andre steder, der ikke har været med i en Hollywood-film.

Læs mere om Phi Phi-øerne

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Thailand

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.