BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Koh Samui

Bounty-strande og byliv

Rejser til Koh Samui

Få alt, hvad dit rejsehjerte begærer

Det vil ikke være for meget at sige, at rejser til Koh Samui har det hele. Om du er til at ligge på en afsides strand og bare lytte til bølgeskvulp, eller om du vil ud at se vild natur om dagen og feste om natten. Her kan du det hele.

Koh Samui kombinerer uspoleret regnskov og postkortlignende strande med et stort udbud af hoteller, restauranter og aktiviteter. Derfor er den sydøstlige tropeø perfekt til en familieferie, en romantisk getaway, en tur med vennerne og en forkælelsesferie bare for dig selv.

Værd at vide om rejser til Koh Samui  
  • Indbyggertal: 62.500
  • Valuta: Thailandske bath
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve på Koh Samui

Chaweng Noi Beach

Øens hjerte Chaweng

Hovedbyen på Koh Samui, Chaweng, er en livlig, lille metropol. Her findes et hav af hoteller, restauranter og butikker, som kan stille ethvert behov. Det er også i nærheden af Chaweng, du finder nogle af øens bedste strande, så du kan have det hele samlet på ét sted.

Cirka 10 minutter fra byen ligger den rolige Chaweng Noi Beach, hvor børnene trygt kan bade, og de voksne kan nyde en god middag med fødderne i sandet. Vil du hellere finde et resort, som ligger mere afsides, er der masser af muligheder på resten af øen.

Fishermans Village på Koh Samui

Charmerende fiskerby

Den tidligere fiskerby Fisherman’s Village er et af de flottest bevarede steder på øen. Det er en lille by, hvor selv de nye bygninger er holdt i en elegant stil, så de matcher de gamle træhuse. Det kan i den grad anbefales at besøge Fisherman’s Village, når du rejser til Koh Samui.

Her får du et indblik i en anden del af Thailand end den, der foregår på strandhoteller. I Fisherman’s Village kan du finde den indre krejler frem på det lokale marked og spise frisk fisk på en af de små, charmerende restauranter.

Na Muang vandfaldet i Kog Samui, Thailand

Vandfald og templer

Rejser til Koh Samui kan også byde på natur og kultur. Store dele af øen er dækket af frodig regnskov, som indbyder naturelskere til at tage på en lille vandretur til de godt gemte Na Muang-vandfald. Her kan du nyde synet af det brusende vand, mens du flyder i den naturlige sø, som vandfaldene ender i.

For de kulturinteresserede har øen et imponerende tempel, Big Buddha Temple, i nord. Her sidder en skinnende guld buddha-statue og vogter over den hellige jord. Det er et populært udflugtsmål, som bestemt kan anbefales, men husk passende påklædning, for templet er et meget helligt sted for de lokale buddhister.

Afslapning på stranden i Kog Phangan

Koh Phangan – meget mere end fest

En halv times sejltur fra Koh Samui ligger øen Koh Phangan, der især har været kendt for at være backpackernes ø, hvor det månedlige ”full moon party” tiltrækker festglade unge på stranden. Men Koh Phangan er meget mere end det, og faktisk anbefaler ofte at kombinere rejser til Koh Samui med et besøg på Koh Phangan.

Faktisk finder du de mest uforstyrrede strande på Koh Phangan, hvor du kan være mere eller mindre alene med kokosnødderne og en god bog. Men der er også mulighed for at røre sig på et wakeboard eller kiteboard i en af øens flotte bugter eller med en vandretur på de små bjergveje.

Udsigt over de smukke strande på Koh Tao

Koh Tao – en dykkers drøm

På denne lille ø Koh Tao, der ligger i samme farvand som Koh Samui og Koh Phangan, er der lige så fantastiske oplevelser at hente under vand som over. Øen er kendt for at have nogle af de bedste dykkerforhold, hvor du både kan se hajer, rokker og kulørte koraller. Har du ikke dykkererfaring, kan du tage certifikatet på en af øens dykkerskoler.

Du kan også tage en udflugt til Koh Tao for at se det unikke syn af den naturlige “bro” af sand, som forbinder tre små stykker land. Det er en ret speciel følelse at gå mellem øerne på den måde.

De berømte lyserøde delfiner i Thailand

Khanom – uturistet landsbyliv

Khanom er et område på Thailands fastland sydvest for Koh Samui. Det er herfra, man sejler til den populære ferieø, men det kan anbefales at blive på fastlandet, hvis du egentlig helst vil have stranden for dig selv, når du rejser til Koh Samui.

Khanom er nemlig lidt af en hemmelighed. Her er landsbystemning og mange lokale, hvilket giver en mere autentisk fornemmelse af Thailand. Udover blød sandstrand med palmer og klart vand kan du få anderledes naturoplevelser i områdets gummiplantager og rismarker. Du kan også spotte lyserøde delfiner på en sejltur fra stranden.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Thailand

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.