BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til det sydøstlige Thailand

Tropiske ferieøer I Thailandbugten

Rejser til det sydøstlige Thailand

Få solgaranti på Koh Samui og naboøerne

På den østlige side af den thailandske tange er vejret optimalt i vores sommermåneder. Med hvide sandstrande, farverig snorkling og klart vand vil øerne i sydøst helt sikkert opfylde dine drømme om, hvordan en tropisk sommerferie skal være. 

Også i januar og februar er vejret tørt, så du kan også stikke af fra den danske vinter på Koh Samui og de andre øer, der ligger i Thailandbugten. Uanset om du skal på familieferie, romantisk parferie eller afsted med venner, findes der rejser til sydøstlige Thailand, som kan opfylde dine ønsker.

Værd at vide om rejser til Thailand
  • Indbyggertal: 68,9 mio.
  • Valuta: Thailandske bath
  • Tidsforskel: +5 til +6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve i det sydøstlige Thailand

Rejser til Koh Samui i Thailand

Koh Samui

Den største og mest populære ø i den sydøstlige del af det thailandske ferieparadis er Koh Samui. Her kan du trække stikket og lægge dig under et palmetræ på en mennesketom strand, eller du kan prøve de friske frugtdrinks i barerne i hovedbyen Chaweng. Du kan også komme ud og gå i junglen eller besøge den hyggelige fiskerby Fisherman’s Village.

Fra Koh Samui er det desuden muligt at sejle til andre mindre øer som for eksempel Koh Phangan og Koh Tao, hvor der venter endnu flere lækre strande, store snorkeloplevelser og vild natur.

Læs mere om Koh Samui

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Thailand

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.