BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Chiang Rai

Opiumdyrkning og stammefolk i det gamle kongerige

Rejser til Chiang Rai

Rejs tilbage i tiden i “Den Gyldne Trekant”

Når du rejser til Chiang Rai, rejser du på en måde tilbage i tiden til det traditionelle Thailand. Byen i det nordøstlige Thailand er en port ind til kongedømmets storhedstid, opiumhandel og stammefolk, der lever som for 100 år siden.

Her kan du opleve en helt unik kultur og historie, som ikke findes andre steder i landet. Du kan blandt andet se nogle af de mest overdådige templer i Thailand, og du kan lære om områdets historie som handelscentrum. Du kan også besøge landsbyer, hvor lokale bjergstammer lever, og du kan trekke i det smukke, bjergrige område.

Værd at vide om rejser til Chiang Rai 
  • Indbyggertal: 70.000
  • Valuta: Thailandske bath
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det skal du opleve i Chiang Rai

Det hvide tempel, Wat Rong Khun, i Chiang Rai

Templer, templer, templer

Chiang Rai er opkaldt efter Kong Mangrai, der grundlagde den i 1262. Det daværende dynasti levede i den grad som konger og byggede templer med en detaljegrad, som leder tankerne hen på et eventyr i en Disney-film. I og omkring Chiang Rai kan du se et hav af templer fra forskellige perioder og i forskellige stilarter, f.eks. det farverige Blue Temple eller det afsides Monkey Temple, hvor det vrimler med aber.

Det mest berømte er dog White Temple, eller Wat Rong Khun, som det også hedder. Det er et stort, moderne tempel fra 1997 med mange overraskende detaljer. Og så er det helt hvidt og meget fotogent. Det hvide tempel er et must på alle rejser til Chiang Rai.

Buddha i Den Gyldne Trekant

Den Gyldne Trekant

Området, hvor Thailand, Burma og Laos mødes, kaldes ”The Golden Triangle”. Det er kun en lille times køretur fra Chiang Rai og bestemt et besøg værd. Der er et udkigspunkt, hvor du kan få et flot vue over Mekong-floden, en gylden Buddha-statue og de tre lande, der mødes.

“The Golden Triangle” fik sit navn fra de store mængder guld, der blev handlet med før i tiden. Omkring Chiang Rai blomstrede opiumproduktionen, og området var et knudepunkt for handlen, hvor man byttede opium for guld. Det forklarer, hvorfor de har så meget guld i Thailand, og den del af historien kan du blive meget klogere på på museer og udflugter i området.

Lokal kvinde laver silke i Chiang Rai, Thailand

Besøg stammefolk i bjergene

Ikke langt fra byen Chiang Rai findes lokale bjergstammer, som lever et traditionelt liv i bjergene. En del af disse landsbysamfund er åbne for besøgende, så turister kan se, hvordan de lever. De folk, som bor der, tilhører etniske minoriteter og ønsker at leve på deres egen måde.

De forsyner dem selv og bor meget simpelt, og nogle går i helt specielle klæder og har specielle ritualer. Mange af stammekvinderne lever af at producere smykker, silke, mønter og andre former for brugskunst, som du med fordel kan købe for at støtte dem – og samtidig få nogle mindeværdige souvenirs.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Thailand

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.