BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Chiang Mai

Hundredvis af templer og elefanter i nordens regnskov

Rejser til Chiang Mai

Oplev autentisk thailandsk kultur

Når du rejser til Chiang Mai i Nordthailand, vil du få den thailandske kultur under huden på en anden måde end i det tropiske syd. Chiang Mai er landets næststørste by og byder på historiske attraktioner, frodig regnskov og muligheden for at møde landets hellige dyr, elefanterne.

Uanset hvilken vej du vælger, kan du køre en halv time ud af byen, og du vil havne i smuk, grøn regnskov. Medmindre du bliver stoppet af et af områdets 300 templer på vejen. Det nordlige Thailands hovedstad, Chiang Mai, er et perfekt sted at gå på opdagelse i landets natur og kultur.

Værd at vide om rejser til Chiang Mai 
  • Indbyggertal: 131.000
  • Valuta: Thailandske bath
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Chiang Mai

Huai Nam Dang nationalpark i Chiang Mai, Thailand

Ud i naturen

Thailands natur består af meget andet end vand, sand og palmetræer. Noget af den smukkeste natur finder du i den nordlige del af landet, og Chiang Mai er et oplagt udgangspunkt for at opleve denne. På rejser til Chiang Mai venter regnskovens bjergtoppe, floder og vandfald.

Du kan se den frodige natur på guidede ture i bil, eller du kan tage på aktiv ferie og komme tæt på naturen, mens du får frisk luft. Tag for eksempel på fredfyldte vandre- og kanoture eller på rafting- og mountainbike-ture for de mere action-søgende.

Vild elefant i junglen

Prøv kræfter som elefantpasser

Man kan ikke sige Thailand uden at sige elefanter. Dyret er at finde overalt i deres kultur. Derfor er det også lidt af en oplevelse at se en thailandsk elefant, hvilket du kan, når du rejser til Chiang Mai. Her lever vilde elefanter i naturen, som du kan være heldig at spotte på egen hånd.

Ellers kan du besøge en elefantlejr, hvor elefanter, som tidligere er blevet udsat for tortur, bliver passet. Du kan selv få lov til at lege mahout, som jobtitlen hedder på thai, og hjælpe med at fodre og vaske dem. Asien Eksperten kan hjælpe med at booke en bæredygtig tur, hvor elefanterne ikke lider under turisternes besøg.

Buddhistisk tempel i Chiang Mai, Thailand

Et hav af spir

Chiang Mai er kendt som landets kulturelle hovedstad. Med over 300 templer i området er der udsigt de gyldne spir, uanset hvor du kigger hen. Kort uden for byen ligger nogle af de mest imponerende templer, hvor man også har en storslået udsigt over dalen og byen.

Det mest kendte tempel er Wat Phra That Doi Suthep, som er et stort, buddhistisk kompleks af helligdomme. Det første spir blev angiveligt bygget i 1383, men siden er det blevet udvidet med mange smukke bygninger, som du ikke må misse på din rejse til Chiang Mai.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Thailand

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.