BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Koh Chang

Smuk tropeø med regnskov og snorkling

Rejser til Koh Chang

Gør din drøm om paradisferie til virkelighed

Koh Chang er Thailands næststørste ø, men modsat nogle af de andre store øer består størstedelen af Koh Chang af uspoleret natur og har status som en fredet nationalpark. Derfor findes der masser af uspolerede steder, der egner sig perfekt til en daseferie.

Grøn regnskov, gyldent sand og turkisblåt vand er hovedingredienserne på Koh Chang. Resten er et bredt udvalg af hoteller, resorts og restauranter i mere og mindre turistede områder. Når du rejser til Koh Chang, har du derfor mulighed for at bo både stort og småt, tæt på byliv og i en fredfyldt bungalow – der er mange muligheder på den skønne ø.

Værd at vide om rejser til Koh Chang 
  • Indbyggertal: 5.500
  • Valuta: Thailandske bath
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Koh Chang

Hvid sandstrand på Koh Chang

Skønne strande

Eftersom Koh Chang er så stor, er der mange kilometer strand at fordele sig på. Derfor kan man både finde de små, isolerede bounty-strande og de større strækninger med all inclusive resorts.

White Sand Beach er den mest kendte og mest befolkede, hvor de store resorts ligger, men selv denne strand har en fredfyldt charme med frodige planter, der læner sig ind over det finkornede sand. Længere sydpå kommer du væk fra de store resorts og kan bo på et luksushotel i regnskoven eller en simpel hytte på stranden, hvis du er mere til det.

Shrimpfish i Koh Chang

Smuk natur over og under vand

Vandområdet syd for Koh Chang har ligesom øen status som en nationalpark. Derfor er naturen også uspoleret under havoverfladen, hvilket betyder, at der er et spændende liv. Hvis du er klar på en snorkel- eller dykkertur, når du rejser til Koh Chang, kan du blandt andet se barracudaer, rokker og havskildpadder under havoverfladen.

Er du mere til fast jord under fødderne, kan du tage på en udflugt ind i regnskoven og se den eksotiske natur. Der findes en adskillige vandfald på Koh Chang, så du kan passende lade dig afkøle under naturens bruser efter en vandretur i den fugtige skov.

Bananpalme på Koh Chang i Thailand

Små landsbyer og eksotisk frugt

Rejser til Koh Chang byder ikke på de store aktiviteter udover at nyde livet med solbadning, lækker mad, en snorkeltur og massage. Men er det ikke nok, kan du besøge en af øens byer. Omkring White Sand Beach finder du souvenirbutikker, barer og restauranter, hvor du kan gå og hygge om eftermiddagen og aftenen.

For en mere autentisk oplevelse kan du besøge en af øens små landsbyer i den sydlige del som Salak Phet og Salak Khok, hvor du kan spise frisk fisk og skaldyr og opleve øens simple fiskerliv. Eller du kan besøge frugtplantager og smage de sødeste ananas, bananer eller pomeloer.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Thailand

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.