BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Thailand

Tropeøer, templer og thaimad

Rejser til Thailand

Stik af til det smukke og sikre ferieparadis

Rejser til Thailand hører til blandt de mest populære hos danskerne – med god grund. ”Smilets Land” tager imod dig med åbne arme, og det er nemt at rejse rundt mellem de mange smukke øer.

Men lige så turistvenligt landet er, lige så mange afsides og autentiske oplevelser kan du få på rejser til Thailand. Du kan gå for dig selv i frodig regnskov, besøge buddhistiske templer, spise lækker street food i Bangkoks farvestrålende kaos og selvfølgelig smække fødderne op på en solseng med udsigt til turkisblåt vand. Læs mere om vores rejser til Thailand nedenfor.

Værd at vide om rejser til Thailand
  • Indbyggertal: 68,9 mio.
  • Valuta: Thailandske bath
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer.
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Thailand

Rejser til Thailand

Det sydvestlige Thailand

De fleste forbinder rejser til Thailand med sol, sand og varme på smukke tropeøer. Og det er primært i den sydvestlige del af landet, du finder netop det. Mulighederne er tæt på uendelige, når det kommer til øer, strande og resorts, man kan indlogere sig på med ønsket om en afslappende ferie i eksotiske omgivelser.

Fra kendte Phuket og Phi Phi-øerne til de mindre kendte – men mindst lige så paradisagtige – som Koh Mook, Koh Kradan eller Koh Poda. Hvis du rejser til Thailand i de danske vintermåneder, er det især i denne del af landet, du får sikkert vejr. Vi guider dig gennem det thailandske øhav.

Læs mere om det sydvestlige Thailand

Rejser til det sydøstlige Thailand

Det sydøstlige Thailand

Det er dog ikke kun på den vestlige side af Thailand, du kan stikke af fra virkeligheden og få fornyet energi på en hvid sandstrand i skyggen af et palmetræ. I Thailandbugten ligger de østlige øer og frister lige så meget med sine strande.

Koh Samui er den mest kendte ferieø, og i nærheden af den finder du andre skønne øer, der med sikkerhed vil opfylde dine feriedrømme. Hvis du rejser til Thailand om sommeren, er øerne i sydøst de mest oplagte, idet vejret er dejligt varmt og regnen begrænset.

Læs mere om det sydøstlige Thailand

Rejser til Thailand

Det centrale Thailand

Landets hovedstad, Bangkok, finder du i det centrale Thailand “i toppen” af Thailandbugten. Bangkok er landets pulserende hjerte, og mange vælger at tage et stop i storbyen, når de rejser til Thailand. Det kan vi da også kun anbefale. Bangkok er en smeltedigel af lokale og internationale folk, der lever blandt paladser og skyskrabere, travle kanaler og hektisk trafik – der er en helt særlig stemning, som bare skal opleves.

Du kan også kombinere en rejse til Bangkok med en afslappende ferie i badebyen Hua Hin eller på tropeøen Koh Chang, der begge ligger inden for køreafstand.

Læs mere om det centrale Thailand

Rejser til det nordlige Thailand

Det nordlige Thailand

I det store, frodige Nordthailand venter oplevelser af en helt anden art end dem i tropiske syd. Heroppe er landskabet præget af regnskov fuld af vilde dyr og imponerende buddhistiske templer. Her skal du tage til, hvis du rejser til Thailand for at opleve den mere autentiske del af landet, der ikke har så meget med strandferie at gøre.

I byerne Chiang Mai og Chiang Rai er der blandt andet mulighed for at komme ud og opleve naturen, se et hav af templer, passe elefanter og besøge ”Den Gyldne Trekant”, hvor der før i tiden blev handlet med opium og guld. Her får du nogle helt andre oplevelser end de fleste, der rejser til Thailand.

Læs mere om det nordlige Thailand

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Thailand

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.