BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Singapore

Multikulturel metropol fuld af luksus

Rejser til Singapore

Oplev ekstremerne i den grønne storby

Modsætninger mødes på rejser til Singapore. Højteknologi møder botaniske oaser. Asien møder Vesten. Gourmet møder street food. Singapore er ikke meget større end Bornholm, men rummer utroligt mange kulturer og oplevelser, som gør det til et spændende rejsemål.

Singapore er Asiens mindste land og samtidig en storby. Den er verdens reneste by, men også en af de dyreste at bo i. Du kan få vild luksus og Michelin-mad på gaden til 10 kroner. Det er et helt særligt sted, og på din rejse til Asien er Singapore et oplagt stop-over. Her kan du få storbystemning og luksus på vej ud eller hjem fra en ferie til eksempelvis Thailand eller Malaysia.

Værd at vide om rejser til Singapore
  • Indbyggertal: 5,6 mio.
  • Valuta: Singaporeanske dollar
  • Tidsforskel: +6-7 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Forår og efterår.
  • Visum: Nej, op til 180 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Singapore

Madboden i Singapore med en Michelin stjerne

Multikulturelt madmekka

Når du rejser til Singapore, vil du opleve en by med et bredt sammensat folk og fire forskellige officielle sprog. Den store mangfoldighed kan ses i de forskellige kvarterer som Little India og Chinatown og smages i byens forskellige spisesteder. Du kan spise stærk asiatisk, fedtet amerikansk og sofistikeret europæisk i alle afskygninger.

Mad tages seriøst i Singapore, og byen har som det første sted i verden fået en Michelin-stjerne på ikke bare én, men to små, ydmyge madboder. Du kan godt forberede dig på at stå i kø, men til gengæld bliver du belønnet med et Michelin-måltid til omkring 10 kr. på den ene og 40 kr. på den anden.

Gardens by the bay i Singapore

Grønne oaser

Singapore er en storby med stort S. Skyskraberne kæmper om at rage højest, og byens skyline er blændende. Men man gør meget ud af at bevare naturen i byen, og der er masser af grønne åndehuller, som er populære blandt lokale og turister, der rejser til Singapore.

I den store naturpark Gardens by the Bay ved vandet kan du se eventyrlige planter og udstillinger om dagen. Om aftenen lyser det berømte show Gardens Rhapsody bugten op med et avanceret vand- og lysshow i takt til storladen musik. Den anden helt store naturoplevelse får du i de UNESCO-fredede Singapore Botanic Gardens, der er byens blomstrende hjerte.

Det berømte Ion Orchard butikcenter i Singapore

Shopping i verdensklasse

Asiens mest berømte shoppinggade finder du i Singapore. Orchard Road er navnet, og her kan du udleve dine vildeste shoppe-drømme. Store designerbrands, butikskæder, specialbutikker, kunstgallerier og lækre restauranter fylder den brede boulevard, så der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Men Orchard Road er ikke det eneste sted, du kan shoppe, når du rejser til Singapore. I byens andre nabolag kan du gå i mindre butikker med uafhængige designere og finde mere autentiske asiatiske varer.

Universal Studios i Singapore

En hel ø af underholdning

Sentosa Island er en ø, der ligger i forlængelse af Singapore. Det er her, du skal tage hen, hvis du har børn eller barnlige sjæle, der vil have, at der skal ske noget på ferien. Her ligger en af verdens fire Universal Studios-forlystelsesparker, som selvfølgelig byder på action, rutsjebaner og sjov for filmfans.

Men du kan også kigge på sjove fisk i det gigantiske S.E.A. Aquarium eller få vind i håret i det indendørs skydive-center iFly. Og der er meget mere end det – også for de voksne. Én ting er sikker: Du kommer ikke til at kede dig, når du rejser til Singapore.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Singapore

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.