BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Maldiverne

Vild luksus, vandflyvere og villaer på pæle i vandet

Rejser til Maldiverne

Vågn op på Det Indiske Ocean

Rejser til Maldiverne er indbegrebet af luksus. Den unikke østat i Det Indiske Ocean består af 1.192 bittesmå øer af det hvideste sand og klareste vand, du kan forestille dig. På nogle af dem ligger store, eksklusive resorts, som er dem, du bor på, når du rejser til Maldiverne.

Her kan du bo i din egen villa på vandet, hvor du har direkte adgang til det azurblå hav. Du er garanteret strålende snorkling, uforglemmelige solnedgange og ren afslapning. Alle vores rejser til Maldiverne er med all inclusive, så du ikke skal bekymre dig om noget, mens du er afsted. Vi finder det rigtige resort til din ferie, uanset om du rejser med familien eller på en romantisk parferie.

Værd at vide om rejser til Maldiverne
  • Indbyggertal: 418.000
  • Valuta: Maldiviske rufiya
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter og sommer
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Maldiverne

Udsigt over Maldiverne

Resorts på private øer

Maldiverne består udelukkende af småøer, og da der er så mange af dem, har hvert resort sin egen private ø. Det betyder, at de alle føles meget eksklusive, og der er god plads på stranden, da der ikke kan komme folk udefra.

Kun 202 af de 1.192 øer, Maldiverne består af, er beboede, men de fleste er resorts. Der er én ø med en rigtig by, som også er landets hovedstad, Malé. Her starter de fleste rejser til Maldiverne, men du skal ud på de andre øer for at opleve det tropiske paradis, som Maldiverne er. De mange småøer er samlet i 26 såkaldte atoller. En atol er et koralrev, der består af små øer i en ringform.

Water Villaer i Maldiverne

Bo i villaer på vandet med all inclusive

Rejser til Maldiverne er uløseligt forbundet med luksuriøse resorts, hvor man kan bo ude på det rolige vand. Mange steder er der bygget lange moler ud fra øerne, hvor private villaer ligger som perler på en snor. Det er en helt særlig følelse af ekstravagance at vågne op i et lækkert soveværelse og kunne træde ud på en terrasse med en trappe, der fører lige ned i vandet.

Og det er faktisk ikke umuligt at komme til. I forhold til hvor langt væk landet ligger, og hvor naturskønne omgivelser, du bor i, får man meget for pengene på rejser til Maldiverne. Med all inclusive oveni, skal du jo heller ikke bruge penge, når først du er der.

Tag med en vandflyver i Maldiverne

Tag en vandflyver

Når du rejser til Maldiverne, flyver du til hovedøen. Herfra skal du enten sejle eller flyve til dit resort, afhængigt af afstanden. Begge slags ture er meget sceniske, men særligt flyveturene er fantastiske. De foregår nemlig i en vandflyver, der letter og lander på vandet. Faktisk er det kun i Malé, at der kører biler, så vandflyvere er et af de mest almindelige transportmidler i Maldiverne.

De små flyvere har plads til 10-12 personer, så alle har en god udsigt. Fra luften kan du virkelig fornemme Maldivernes skønhed. Du kan se atollerne, der ligger som nærmest lysende hvide ringe i det azurblå hav. Og når du lander på vandet og flyder det sidste lille stykke ind til resortet, ved du, at du er kommet til et særligt sted.

Snorkling i Maldiverne

Snorkling og dykning i lagunerne

I midten af de ringformede atoller er de såkaldte laguner, hvor vandet er stille og krystalklart. Da øerne samtidig er koraløer, er forholdene for snorkling helt perfekte. Både ude på midten af lagunerne og lige omkring øerne selv vokser farverige koraller i alle tænkelige former, og fisk, havskildpadder og rokker svømmer i store flokke.

Derfor er det et must at dykke eller snorkle, når du rejser til Maldiverne. Du kan finde dykkercentre mange steder, hvis du vil ud på dybet. Hvis du vil nøjes med at snorkle, er det bare at tage dykkermasken på og gå ud fra stranden, så vil der åbenbare sig en lige så eksotisk verden under havoverfladen som over. Både børn og voksne kan sikkert plaske rundt og kigge efter sjove væsener.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Maldiverne

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.