BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Malaysia

Mad, metropoler og mangfoldighed

Rejser til Malaysia

Smag på det multikulturelle Malaysia

Når du rejser til Malaysia, vil du opleve et farverigt land på mange måder. Et sammensat folk, en veludviklet madkultur, unik natur og eksotiske strande gør det til en destination med et væld af enestående oplevelser.

På rejser til Malaysia og de små omkringliggende øer kan du besøge den rene og moderne hovedstad Kuala Lumpur, de frodige teplantager i højlandet, UNESCO-fredede koloniale huse i George Town, verdens ældste regnskov og mageløse strande. Lad Asien Eksperten guide dig til en spændende rejse til Malaysia. 

Værd at vide om rejser til Malaysia
  • Indbyggertal: 31,2 mio.
  • Valuta: Malaysiske ringgit
  • Tidsforskel: +6-7 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Vinter, forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 90 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Malaysia

Udsigt udover storbyen Kuala Lumpur i Malaysia

Kuala Lumpur – en behagelig storby

Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, er en hurtigt udviklende storby med en imponerende skyline af skinnende skyskrabere. Men også med tage og tårne fra moskeer og templer, der vidner om landets sammensatte befolkning.

Her lever et mix af blandt andre malaysiere, indere og kinesere i symbiose. De har det tilfælles, at de er gode til engelsk. Kombinerer man det med, at byen er ren og let at komme rundt i, forstår man, hvorfor Kuala Lumpur har ry for at være en meget behagelig storby at være turist i. Hovedstaden er et must, når du rejser til Malaysia.

Og så får du god mad. Blandt andet i deres mamak, som er små spisesteder, hvor de serverer retter, der stammer fra indiske immigranter. Det kan blandt andet være roti canai, som er fladbrød med karrysauce, og nasi lemak, som er ris i kokosmælk. 

I Kuala Lumpur ligger verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers, som er over 450 meter høje, og hvorfra du får en fantastisk udsigt over byen. Den kan du passende nyde fra en sky bar efter en dag med shopping i byens store shoppingcentre, Chinatown eller det indendørs marked Central Market, hvor du finder alt fra kunsthåndværk til designermærker.

Tyrkisblåt vand i Malaysia

Langkawi – eksotisk og toldfri øgruppe

Ud for det nordvestlige Malaysia ligger øgruppen Langkawi, som mange besøger, hvis de vil have en tropisk ferieoplevelse på deres rejse til Malaysia.

Pulau Langkawi er den største og mest besøgte af øerne, hvor du finder fine sandstrande med vajende palmer og kig til det turkisblå hav. Du kan få liv og strandbarer ved den populære strand Pantai Cenang, fred og ro i den lille bugt Pantai Kok, gammel fiskerby-charme ved Black Sand Beach eller en eksklusiv resortoplevelse ved Tangjung Rhu og Datai Bay.

Uanset hvor du ligger på stranden, kan du tage ind i landet og udforske mere af øen. Tag kabelbanen op ad bjerget Mount Mat Cincang, og få fornemmelsen af at gå i luften på Sky Bridge, hvorfra udsigten over regnskoven er bjergtagende. Snup en dukkert ved de syv forbundne, naturlige vandfald Telega Tujuh. Eller sejl ud til marineparken omkring den lille ø Pulau Payar og snorkel med tropiske fisk, sorttippede hajer og en havskildpadde, hvis du er heldig.

Desuden er øgruppen toldfri, så du kan nyde livet lidt billigere end i resten af landet.

Et berømt tempel på Penang

Penang Island – arkitektonisk smeltedigel

Malaysias næststørste by, George Town, ligger på øen Penang Island ud for vestkysten. Den er på UNESCO’s verdensarvsliste på grund af sine smukke, koloniale bygninger. Udover gamle huse i pastelfarver finder du i George Town en masse arkitektur, der bærer præg af byens fortid som bindeled mellem Asien og Europa. Der er højhuse i vestlig stil, kinesiske templer i Little India og moskeer i Chinatown.

Udover den farverige metropol, som bestemt er et besøg værd, kan du også tage til Penang Island for de indbydende strande. De mest kendte er Batu Ferringhi og Tanjung Bungah. Her kan du nyde varmen en dag, hvis du ikke er interesseret i rigtig badeferie, men gerne vil slappe lidt af på din rejse til Malaysia.

Hvis du vil have flere dages badeferie, anbefaler vi de mindre øer Tioman Island, Redang Island eller Perhentian Islands.

Teplantage i Cameron Highlands, Malaysia

Cameron highlands – en verden af te

Cameron Highlands er et unikt område i det malaysiske højland og et must-see på alle rejser til Malaysia. Her kan du gå en storslået vandretur i højderne for derefter at nyde en hjemmedyrket kop te. Området er nemlig dækket af store teplantager, der bugter sig i eventyrlige, grønne dale.

Det er et af de bedste steder at trekke, da det strækker sig over flere hundrede kilometer, og der er gode stier til formålet. Du kan bo i hyggelige gæstehuse, hvor du vil blive budt på hjemmebagte scones – selvfølgelig med te til. Er du interesseret i teproduktionen, kan du også besøge de lokale fabrikker og se processen fra planten til koppen.

Ipoh templet i Malaysia

Ipoh – charmerende madmekka

Malaysias tredjestørste by, Ipoh, har en bedårende, gammel bydel med smalle gader og britisk kolonial arkitektur. Byen ligger mellem Kuala Lumpur og Penang Island og står måske ikke højst på guidebøgernes liste, men den er bestemt et besøg værd, hvis du vil se en mere afslappet, men charmerende storby, når du rejser til Malaysia.

Også hvis du vil smage noget af det bedste malaysiske mad, du kan opdrive, skal du besøge Ipoh! Prøv for eksempel nogle lokale specialiteter som den særlige hvide kaffe, dim sum eller det klassiske bagværk kaya puff.

Perhentian Islands – to tropeøer

Ud for den nordøstlige del af Malaysia finder du to øer, der går under navnet Perhentian Islands. Her er sandet blændende hvidt og vandet stille og klart.

På den mindste af øerne, Perhentian Kecil, er der mindre hoteller, men mere liv. Her kan du danse på stranden i lyset af kulørte lamper om aftenen og slappe af i varmen om dagen.

Den store ø, Perhentian Besar, er mere præget af store resorts og familieferie. Fælles for de to øer er, at der står afslapning og flotte fisk på programmet. Omkring øerne er der farvestrålende rev, hvor man kan snorkle og dykke.

Den smukke ø Pulau Redang i Malaysia

Redang Island – eksotisk afslapning

Hvis du forestiller dig en uberørt tropeø, hvor en hængekøje og en eksotisk drink er dine eneste rekvisitter, har du Redang Island. Ligesom Perhentian Islands tilbyder Redang Island de perfekte forhold for en afslappende afslutning på ferien, når du rejser til Malaysia.

De flotteste strande ligger på østsiden, hvor Long Beach er den mest kendte. Også her finder du rigt undervandsliv. På sydsiden ligger “Shark Bay”, hvor du kan se små sorttippede hajer, og længere ude kan du kigge på flotte koraller og fisk i alle tænkelige farver.

Hvid sandstrand på Tiomon Island, Malaysia

Tioman Island – paradis-ø i syd

Ud for den sydøstlige del af Malaysias fastland ligger endnu en skøn ø, der varmt kan anbefales at besøge på en rejse til Malaysia. Tioman Island er større end de andre tropeøer og har derfor lidt flere muligheder for overnatning og aktiviteter.

Her kan du trekke i den bakkede regnskov, dykke og snorkle ved de flotte rev omkring øen og sejle ud til andre småøer syd for Tioman Island. Men ellers er det ren afslapning, der trækker på øens smukke, hvide kyster og dejlige resorts, hvor du ikke skal tænke over at købe ind, lave mad eller vaske op, men bare nyde ferien.

Broen Taman Negara Canopy i Malaysia

Taman Negara – verdens ældste regnskov

I det nordøstlige Malaysia finder du en 130 millioner år gammel regnskov fuld af oplevelser for dig, der er til natur og aktiv ferie. Du kan vandre, klatre, udforske kalkstensgrotter, spotte en tapir og gå på verdens længste gangbro, Canopy Walkway, som hænger over 530 meter oppe i luften.

Er det ikke actionfyldt nok, kan du prøve rapid shooting, hvor du sejler ned ad en flod med stærk strøm i en træbåd, eller tage på nattetur ind i junglens mørke. Der er muligheder nok for naturelskeren, der rejser til Malaysia.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Malaysia

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.