BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Tokyo

Futuristisk millionby med mad og mode i verdensklasse

Rejser til Tokyo

Mærk pulsen i Tokyos menneskemylder

Når du rejser til Tokyo, vil du opleve en af verdens største metropoler, hvor himmelstræbende skyskrabere møder gamle templer, og Michelin-restauranter ligger side om side med simple sushi-boder. En rejse til Tokyo er en unik storbyoplevelse, som du ikke vil glemme.

Mærk den pulserende stemning i Tokyos travle gader, og find ro i de smukke haver, der dukker op som fredfyldte oaser midt i byen. Se Sensoji-templet fra det syvende århundrede i Asakusa-området, og shop den nyeste mode i det fashionable Harajuku-kvarter. Der er så meget at opleve på en rejse til Tokyo, at du kunne bruge hele ferien her.

Værd at vide om rejser til Tokyo 
  • Indbyggertal (by): 13,6 mio.
  • Valuta: Japanske Yen
  • Tidsforskel: +7-8 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Forår og efterår
  • Visum: Nej, op til 90 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Tokyo

Det store Shibuya kryds i Tokyo

Verdens største metropol

Du vil opleve en storby som ingen anden, hvis du rejser til Tokyo. Den er Japans svar på New York, men bare endnu større og fuld af endnu flere indtryk. Byen kan ligne noget fra en science fiction-film med sine hypermoderne skyskrabere, travle menneskemængder og insisterende neonlys.

Der findes ikke ét centrum i Tokyo, da byen består af 23 forskellige områder med hver deres identitet. Det anslås, at der bor knap 14 millioner mennesker i storbyen, mens der i Greater Tokyo Area bor omkring 38 millioner. Det gør Tokyo til verdens største metropol, hvis man tæller forstæderne med.

Det er en oplevelse bare at gå i byens gader og se op på den futuristiske arkitektur og rundt på de mange mennesker. Særligt et kæmpe fodgængerfelt i Shibuya-området er blevet en attraktion i stil med Times Square. Det er kendt som verdens travleste, og det er sjovt at opleve det enorme menneskemylder omgivet af lysreklamer, butikker og spisesteder.

Senso-Ji temple i Asakusa, Tokyo

Det gamle Tokyo i Asakusa

Men rejser til Tokyo er ikke kun en moderne storbyferie. Japans hovedstad er også en historisk by med masser af smukke og fredfyldte levn fra fortiden, som står i skærende kontrast til skylinen.

Særligt i området Asakusa finder du det gamle Tokyo, hvor husene er lave, og traditionerne sættes højt. Her kan du blive kørt rundt i en rickshaw, som er en gammeldags tohjulet vogn, og du kan købe lokale varer som vifter og kimonoer i boderne i shoppinggaden Nakamise.

Det er også i Asakusa, du finder byens ældste tempel, Sensoji, der blev opført i 645. Det er en smuk bygning i klassisk japansk stil, som skal opleves på alle rejser til Tokyo. Selv japanerne flokkes omkring templet og tænder røgelse ude foran for at blive renset på dette hellige sted.

Gade med gule ginkgotræer

Haver og helligdomme

Tokyo er berømt for sine smukke haver, der ligger som store, grønne oaser midt i byen. Hamarikyu Gardens er en af de mest berømte. Det er en centralt beliggende have med små søer og træer, som blomstrer flot på de forskellige årstider.

En anden kendt park er Yoyogi Park, som er en af de største i byen, og som tiltrækker lokale og turister, der løber ture og spiser picnic. Det er også et godt sted at se de ikoniske kirsebærtræer i blomst, hvis du rejser til Tokyo i foråret.

I Yoyogi Park finder du desuden en ganske særlig attraktion i form af Meiji-helligdommen. Den er bygget til ære for Kejser Meiji i 1920 og har siden været et af de helligste steder i Japan. Omgivet af grøn skov ligger det helt fredfyldt, og selvom horder af mennesker besøger det døgnet rundt, hersker en særlig ro herinde.

Retten ramen i Tsukiji fiskemarked

Meget mere end sushi

Det japanske køkken er især kendt for sushi, og du får selvfølgelig super sushi på rejser til Tokyo. Men den rå fisk på ris er langtfra den eneste fantastiske spise. Faktisk er japansk mad på UNESCO’s liste over immateriel kulturarv, og Tokyo har i årevis været den by i verden med flest Michelin-stjerner.

I Tokyo kan du smage de lokale specialiteter på alt fra prisbelønnede gourmetrestauranter til de små, simple spisesteder, der kaldes izakaya, hvor de lokale går hen efter arbejde. Uanset hvad du er til, kan det anbefales at turde prøve noget nyt.

Du kan blandt andet glæde dig til det verdenskendte Kobe-kød, der kommer fra Japan. Det kommer fra køer, der har fået daglig massage og øl for at blive så mørt. Af mindre fine retter finder du lækre supper som ramen, der er en udbredt nudelsuppe med kød og æg, og miso, som er en klar suppe, der ofte serveres ved siden af større retter. Af kendte småretter kan du prøve det japanske kyllingespyd yakitori og dybstegte fisk, rejer eller grøntsager, der hedder tempura.

Udklædte japanske piger i Harajuku i Tokyo, Japan

Mode og popkultur i Harajuku

For mange unge er Japan kendt for sin populærkultur med den farverige mode og den karakteristiske tegneseriestil manga. Uanset om du kender til det eller ej, er det en interessant del af landets kultur, som man ikke kommer udenom på rejser til Tokyo.

Du vil se nuttede figurer på reklamer og produkter alle vegne, og du kan få alt med de japanske figurer i universerne fra Hello Kitty, Pokémon og Dragon Ball. Især i bydelen Harajuku kan du se populærkulturen blomstre. Det er et shoppingområde, hvor du vil opleve unge japanere, der dyrker den særlige mode af samme navn.

Vil du selv shoppe, er der uanede muligheder for det i Tokyo. Omotesando i Harajuku er den ultimative shoppinggade, der også kaldes Tokyos Champs-Elysees på grund af sine mange luksusbutikker, der ligger på række langs boulevarden. Men der findes også kæmpe malls og mindre fine shoppingområder uden for Harajuku, hvor du kan udvide garderoben.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Tokyo

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.