BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Lombok

Små øjeblikke i storslået natur

Rejser til Lombok

Indtag den uspolerede vulkanø

Lombok er på mange måder Balis lillebror. Ikke fordi den er meget mindre, men fordi den er langt efter, når det kommer til turisme. Det gør den imidlertid endnu rigere på uberørte sandstrande, koralrev, vandfald, bjerge og landsbyer.

Godt 30 kilometer øst for den kendte ferieø Bali rager Lombok op med grønne bjerge og den majestætiske vulkan Mount Rinjani, som er øens store attraktion. Her har de lokale ikke lige så effektivt formået at skabe en industri på deres uvirkeligt smukke ø, men det er efterhånden blevet mere populært at rejse til Lombok, og der er masser af muligheder for at bo på dejlige hoteller af alle typer.

Værd at vide om rejser til Lombok 
  • Indbyggertal: 3,31 mio.
  • Valuta: Indonesiske Rupiah
  • Tidsforskel: +5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Lombok

Landskab over vulkan og søen Segara Anak i Indonesien

Spænd skoene eller cykelhjelmen

Selvom det særligt er bounty-strandene, folk rejser til Lombok for, skal du ikke snyde dig selv for at se den storslåede natur inde i landet. Den 3.700 meter høje vulkan Mount Rinjani indbyder til at blive besteget – eller bare vandret lidt på, hvis du ikke er den erfarne trekker. Selvom du ikke går helt til tops, kan du få nogle nærmest magiske udsigter over den blanke sø i vulkanens krater.

Hvis du ikke er til vandreture, kan du leje en cykel og cruise rundt på øens stier, der blandt andet tager dig forbi vandfald og templer. Uanset hvilken måde du vælger, kan vi kun anbefale at udforske Mount Rinjani, når du rejser til Lombok.

En farmer bruger en buffalo til at plove rismarker med i Indonesien

Det ”rigtige” Indonesien

På Lombok er kulturen ret anderledes end på den buddhistiske naboø Bali, og derfor kan du få nogle mere autentiske oplevelser, når du rejser til Lombok. For eksempel kan du besøge det muslimske folk Sasak, som lever traditionelle liv i små landsbyer, for eksempel Sukarere, hvor de væver imponerende tekstiler, eller Penunjak, hvor de laver lertøj. Disse varer kan du også finde på øens livlige markeder, som er sjove at opleve.

Du kan også tage ud i rismarkerne og se, hvordan de stadig dyrker markerne med en plov bag en bøffel. Asien Eksperten kan hjælpe med at booke guidede ture til din rejse til Lombok.

Lomboks kystlinje i Indonesien

Sand og solnedgange i nord

Strandene på Lombok er som taget ud af et postkort. Især på nordkysten findes de finkornede bugter og lange strækninger med vajende palmetræer. Hvis du vil have nogle dage med ren afslapning, når du rejser til Lombok, er det heroppe, det foregår.

Senggigi er den mest populære strandby, hvor det også er muligt at finde restauranter, butikker og lidt natteliv. Vil du have mere ro, fortsætter du bare op ad kysten – her skal du nok finde strande og hoteller, hvor du får solnedgangen helt for dig selv.

Surfing i Lombok, Indonesien

Surfere og dykkeres drømmeø

Ligesom Bali virker Lombok magnetisk på surfere og dykkere. På sydsiden af øen findes en række bugter, hvor bølgerne egner sig særligt godt til at blive redet på. Hvis du vil prøve kræfter med et surfbræt under fødderne, ligger der surfskoler, hvor du kan lære det.

Vil du hellere ud, hvor vandet er roligt, men fuld af fisk, kan du snorkle eller dykke i fantastisk farvestrålende omgivelser mange steder. Asien Eksperten kan hjælpe med at arrangere begge dele på rejser til Lombok.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Lombok

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.