BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Bintan Island

Rejser til Bintan Island

Tag færgen fra Singapore til strandluksus

Du behøver kun sejle en time fra Singapore, når du rejser til Bintan Island – så er du i paradis. Bintan Island er en skøn indonesisk ø i Det Sydkinesiske Hav, som først for nylig er blevet et populært tilflugtssted for folk i storbyen og turister fra nær og fjern.

Her venter smukke, hvide sandstrande med nye resorts og hoteller af høj standard. Her er flere store golfbaner og ingen grænser for, hvilke former for vandsport du kan kaste dig ud i fra øens kyst. Det er oplagt at kombinere en rejse til Singapore med forkælelse på Bintan Island.

Værd at vide om rejser til Bintan Island 
  • Indbyggertal: 335.00
  • Valuta: Indonesiske Rupiah
  • Tidsforskel: +5 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Bintan Island

Skønne strandresorts

Lige syd for den velhavende storbystat Singapore ligger det naturlige paradis Bintan Island. Det er ikke fysisk langt, men du kommer faktisk til et andet land. Øen hører nemlig til Indonesien.

Det mest attraktive område på Bintan Island er Bintan Resorts, som er en lang kyststrækning på den nordlige del af øen. Her er sandet blødt og hvidt, og modsat i Singapore er det naturligt her. Høje palmer står langs kysten, og vandet bølger blidt op på stranden. Her ligger strandhoteller og resorts, der passer til forskellige budgetter, men de fleste er af høj standard, da de er så relativt nye.

Paddleboard på Bintan Island

Aktiviteter for alle

Bintan Island er blevet en populær destination for sportsturister, da her er et uendeligt stort udbud af muligheder for at røre sig og have det sjovt på ferien.

Golf er især noget af det, der får folk til at rejse til Bintan Island. Der er flere store baner med både 9 og 18 huller, som selv erfarne golfere kan blive udfordret på – og så ligger de i smukke omgivelser med palmer, sol og lysende grønt græs.

Derudover er der snorkling, kajak, paddleboard, wakeboard, flyboard eller vandflyver. Er du ikke så meget for at blive våd, kan du også cykle, ride, køre på scooter eller ATV gennem den smukke natur på land. Eller hvad med et spil beachvolley, tennis eller en tur på gokartbanen?

Bintan Island strand

Udflugter i mangrove og ørken

Vil du have lidt mere autentiske oplevelser, når du rejser til Bintan Island, findes der adskillige udflugtsmuligheder. Vi kan anbefale at udforske mangroveskoven. Man kan sejle på små floder gennem de eksotiske træer, der vokser omvendt ned i vandet.

Bintan har faktisk også en lille ørken. Gurun Pasir Busung er navnet på et område, hvor du kan se smukke, rå sandbanker. Her vokser intet, men til gengæld ligner det noget fra et arabisk eventyr – bestemt et besøg værd.

En anden spændende udflugt kunne gå til 500 Lohan Temple, der er et enormt tempel i kinesisk byggestil. Templets høje mure gemmer på lidt af en skat. Inden for dets mure står nemlig 500 statuer tæt sammen, hvilket kommer som lidt af en overraskelse.

Bestil et uforpligtende tilbud til Bintan Island

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.