BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Bali

Bølgeskvulp, bjerge og buddhistisk ro

Rejser til Bali

Forkæl dig selv på den tropiske favoritø

Rejser til Bali er meget mere end blot eksotisk strandferier. Den indonesiske tropeø er kun lidt mindre end Sjælland, men byder på enorme natur- og kulturoplevelser, hvor du både kan være aktiv og få dyrket din spirituelle side. 

Bali er en kontrastfyldt ø og på grund af dens beskedne størrelse, er det nemt at rejse rundt på øen og komme fra strandlivet på kysten til rismarker og frodige bjerge i midten. Og så er de lokale lige så varme som klimaet. Er du på udkig efter en badeferie, hvor du også kan vandre, sejle og dykke i dragende omgivelser, er en rejse til Bali oplagt.

Værd at vide om rejser til Bali  
  • Indbyggertal: 4,3 mio.
  • Valuta: Indonesiske Rupiah
  • Tidsforskel: + 5-6 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Forår og sommer
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Bali

Rismark på Bali, Indonesien

Ubud – det kulturelle hjerte

I den sydøstlige del af Bali – omgivet af bjerge og strålende grønne rismarker – ligger byen Ubud. Den er kendt for sit rige kulturliv, som især er centreret om de mange templer, man kan besøge. Du kan nøjes med at se de imponerende bygninger eller finde sin indre ro, som Julia Roberts gjorde i Hollywood-filmen Eat, Pray, Love, der er optaget her.

Men det er ikke kun de spirituelle, der skal besøge Ubud på rejser til Bali. Et bredt udvalg af gode restauranter, et levende kunstmiljø, små håndværksforretninger og muligheden for at vandre i de omkringliggende rismarker gør Ubud spændende for enhver, der rejser til Bali.

Koralrev på Bali

Pemuteran – blomstrende undervandsliv

I den modsatte ende af øen findes den lille fiskerby Pemuteran, som du skal besøge, hvis du rejser til Bali med et ønske om at udforske livet under havoverfladen. I vandet omkring byen finder du blomstrende koralrev, der kan opleves på lavvande med snorkel eller længere ude på dybet med dykkerudstyr.

Du kan også se de lokales biorock-projekt, som er det største kunstige rev af sin slags i verden. Her bliver små, afrevne koralstykker reddet og får lov til at blomstre igen på metalskulpturer under vand.

Candidasa Besakih tempel på Bali

Candidasa – vulkanvandring og templer

Kunne du forestille dig at gå på en tre kilometer høj vulkan, der tårner op over frodigt, grønt landskab? Så skal du besøge den gamle fiskerby Candidasa, når du rejser til Bali. Den er et godt udgangspunkt for vandreture på vulkanen og i området generelt, hvor det imponerende Besakih Temple også ligger og troner i de grønne bakker.

Derudover er byen Candidasa med sine farverige fiskerbåde hyggelig at være i. Og så er det i nærheden af Candidasa, at man sejler til Gili-øerne og Lombok, som begge er oplagte at kombinere med rejser til Bali.

Tropisk strand på Bali

Nusa Dua – det søde resortliv

Nogle af de smukkeste, hvide sandstrande findes på Balis sydkyst. Hovedbyen på sydkysten er Kuta, men her er også meget turistet, så vi vil hellere anbefale andre områder, når du rejser til Bali for at slappe af.

Et mere fredeligt område er det, der hedder Nusa Dua, som er et populært resortområde. Her er ligger store luksushoteller, hvor du ikke bliver forstyrret af andre end de hjertevarme lokale, der laver mad og serverer kølige drinks til dig på hotellet og stranden.

Charmerende strandpromenade i Sanur på Bali

Sanur – charmerende strandpromenade

Også Sanur er et godt sted at bo, hvis du vil have ren afslapning på din rejse til Bali. Her finder du fem kilometer strand med fint sand og stille vand, som gør området populært for familier, der rejser til Bali.

Her er ikke kun store, dyre steder, men også mindre hoteller, restauranter, butikker og den livlige stemning, som man ikke finder på samme måde bag resortmurene. Det er et godt sted for dig, der rejser til Bali med et ønske om at prøve den lokale gastronomi, gå på markeder og tage på små udflugter, for eksempel besøge et tempel eller prøve river rafting.

Strandbar ved Seminyak på Bali

Seminyak – eksklusiv strandby

I forlængelse af Kuta Beach ligger Seminyak, hvor stranden også er bred og hvid, og der er liv og glade dage, men mindre crowded end “turisthovedstaden” Kuta.

I Seminyak finder du fine hoteller, designerbutikker, stilfulde strandbarer og natklubber, gode restauranter og spa-steder. Så hvis du rejser til Bali og vil leve luksuslivet fuldt ud, er Seminyak oplagt. Men her er også mere by end i Nusa Dua eller Sanur, hvilket betyder mindre fred og mere fest.

Munduk – frodig natur og frisk frugt

Kaffe, kakao, tobak og adskillige eksotiske frugter dyrkes i højlandet Munduk. Her er naturen utroligt frodig, og de grønne omgivelser emmer af fred og ro. Du kan vandre eller cykle i området med udsigten til bjergtoppe, regnskov, vandfald og risterrasser.

Når du kommer hjem, kan du spise de friskeste frugter fra området og forkæle dig selv på et af områdets lækre resorts, hvor velvære og god mad er i centrum. Vi anbefaler Munduk til alle, der rejser til Bali for at opleve naturen, vandreturene og den lokale gastronomi.

Delfiner udfra en lækker strand på Bali

Lovina – sort sand og stilhed

På nordkysten er strandene mindre befolkede – men også mindre hvide. Faktisk er nogle af strandene i Lovina sorte lavastrande, hvilket er et helt særligt syn! Hvis du vil have en lidt anderledes oplevelse end alle andre, der rejser til Bali, bør du besøge dette sted.

I Lovina er både vandet og stemningen mere stille end sydpå, men der er da et par ting at lave. Du kan drage ud på vandet ved solopgang og spotte delfiner, eller du kan nyde roen og den flotte udsigt fra øens største buddhistiske tempel, Brahmavihara-Amara.

Bestil et uforpligtende rejsetilbud

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.