BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejser til Dubai

Shopping, strand og luksus i ørkenlandet

Rejser til Dubai

Oplev overdådighedens by

Dubai er den mest kendte af de syv Forenede Arabiske Emirater – og med god grund. Kun på en rejse til Dubai kan man dase på stranden, stå på ski i et shopping mall og komme op i verdens højeste bygning på samme dag.

Midt i ørkenen, hvor der indtil for få årtier siden kun var sand og beduiner, skyder en by af futuristiske højhuse op. Dubai er blevet et mekka for expats og turister, der søger østens varme og vestens luksus. Her kan du både få afslapning og action, og du kan se en by, der er skabt ud fra idéen om, at “bigger is better”. 

Det er oplagt at rejse til Dubai i kombination med Asien, og vi kan nemt arrangere et stop-over på vej til Bali, Vietnam, Sri Lanka og mange andre spændende destinationer.

Værd at vide om rejser til Dubai 
  • Indbyggertal: 3,3 mio.
  • Valuta: United Arab Emirates Dirham (AED)
  • Tidsforskel: +3 timer
  • Ideelt rejsetidspunkt: Efterår, vinter og forår
  • Visum: Nej, op til 30 dage
  • Vaccination: Ja, se her
  • UM’s Rejsevejledning: Læs mere her

Det kan du opleve på rejser til Dubai

Palm Jumeirah - Rejser til Dubai

Verdens første og største

Når du rejser til Dubai, vil du se mange “verdens første” eller “verdens største” af sin slags. Byen er hjemsted for nogle af de mest utænkelige byggeprojekter, f.eks. verdens største kunstige øgrupper, som er bygget ud fra kysten. To af disse har form som et palmetræ, mens den tredje forestiller hele verden.

Også husene og infrastrukturen i Dubai virker som taget ud af en sci-fi-film. Blandt de mest kendte bygninger er “Sejlet”, Burj al Arab, som desuden er verdens første 7-stjernede hotel. Og snart kan du køre med det nye Hyperloop-tog, der forbinder Dubai og Abu Dhabi (en tur der normalt tager to timer) på bare 12 minutter!

Burj Khalifa - Rejser til Dubai

Burj Khalifa og Dubai Fountain

Dubai er især kendt for at have verdens højeste bygning, Burj Khalifa, som også er en af byens største attraktioner. Skyskraberen er 828 meter høj og har 160 etager. Du kan komme op i et af de to observationsdæk på 124. og 125. etage og nyde udsigten (og suget i maven) fra 456 meters højde.

For foden af højhuset ligger den kunstige sø Burj Khalifa Lake, hvor du kan opleve det imponerende springvand Dubai Fountain. Hver eftermiddag og aften er der store shows, hvor vandet danser i takt til musik – en klassisk Dubai-oplevelse og et must på rejsen.

Burj Al Arab på Jumeirah Beach - Rejser til Dubai

Jumeirah Beach

Dubai er et rejsemål, der tilbyder sikker sol og varme i vores kolde måneder, så det er oplagt at rejse til Dubai for at gå på stranden. Heldigvis har byen mange km fin sandstrand, som du enten kan bo ved eller hurtigt tage en taxa til fra Downtown Dubai.

Jumeirah Beach er den mest kendte. Her ligger luksushotellerne på stribe, bl.a. det berømte Burj Al Arab. Du kan ligge og dase i sandet, eller du kan kaste dig ud i utallige former for vandsport fra kysten. Prøv f.eks. kitesurfing, kajak og paddle board, eller tag på en speedbådtur, hvor du kan se Palm Island og den eksklusive Dubai Marina.

Gold Souk - Shopping på rejsen til Dubai

Shopping i malls og souks

Hvis du er glad for at shoppe, vil Dubai ikke skuffe. Byen har (selvfølgelig) også verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, som ligger tæt på Burj Khalifa. Her kan du slå dig løs i over 1.300 butikker og 200 caféer og restauranter. Trænger du til en pause fra butikker, kan du besøge centrets Dubai Aquarium. Her kan du bl.a. gå i en 48 meter lang tunnel og kigge på fiskene omkring dig.

Vil du hellere shoppe mere klassisk mellemøstlige ting, skal du i en souk (arabisk for marked). Her bugner de små forretninger med guld, traditionelle klæder, krydderier og nipsting, og du skal huske at prutte om priserne for at gøre en god handel.

Ørken adventure jeep - Rejser til Dubai

Ørken-adventure

Når du rejser til Dubai, må du ikke misse muligheden for at komme en tur ud i ørkenen, som omgiver den moderne millionby. Her venter det øde, rå landskab af orange sand, som man kender fra film. Og der er mange måder at opleve det på. 

Vil du have en kulturel oplevelse, kan du ride på kamel og besøge en beduinlejr i ørkenen. Eller er du mere til fart og action? Så kan det anbefales at tage en tur i jeep eller ATV, der kan suse op over sandbankerne i høj fart. Her kan du også prøve sandboarding, hvor du selv “surfer” på sandet. Når dagens adventure er ovre, venter en magisk solnedgang i Dubais ørken.

Rejseforslag til Dubai

[dubai_rejser_shortcode]

Bestil et uforpligtende rejsetilbud til Dubai

Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os

Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.