BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Vores rejser til Asien

Vi skræddersyr den rejse du drømmer om

Vores rejser til Asien

Hvor vil du gerne rejse hen?

Se vores rejsemål i Asien og find inspiration til din næste ferie. Vi har ingen faste pakkerejser, men skræddersyr hver enkelt rejse, så den passer til dine ønsker og behov.

Indonesien

Oplev Indonesiens regnskov og vulkaner, hvide sandstrande, bølgende rismarker og mangfoldige dyreliv. Bali er det mest kendte rejsemål, men du kan også få en uforglemmelige ferie på de mere uberørte øer som eks. Gili-øerne og Lombok.

Maldiverne

Maldiverne er indbegrebet af luksus. Bo i egen villa på vandet med direkte adgang til det azurblå hav, og glæd dig til strålende snorkling, smukke solnedgange og ren afslapning. Alle vores rejser til Maldiverne er med all inclusive.

Sri Lanka

I Sri Lanka får du både lækre badestrande, store naturoplevelser og et møde med en spændende kultur og historie. Opdag en uopdaget perle i Østen, der endnu ikke er ramt af masseturismen.

Thailand

Oplev et mere autentisk Thailand. Tag på vandring i den frodige regnskov, besøg buddhistiske templer, spis lækker Thai food og lad os guide dig til de bedste af landets utallige, gyldne sandstrande.

Vietnam

En rejse i Vietnam er fyldt med kontraster. Fra det frodige højland med grønne risterrasser, historiske Hanoi og Ha Long Bay i nord, til det moderne Vietnam i metropolen Ho Chi Minh City og lækre strandresorts i det varmere syd.

Borneo

Kom tæt på junglens dyr i Borneos store regnskov, nyd den storslåede udsigt fra Mount Kinabalu og besøg handelsbyen Sandakan med sine store markeder. Afslut eventyrferien med ren afslapning på tropeøen Gaya Island.

Cambodia

Cambodia har historie, kultur og natur i verdensklasse. Lad dig fortrylle af det overdådige tempel Angkor Wat og hovedstaden Phnom Penh. Kombinér en fascinerende rejse med lækker lokal mad og paradisøen Koh Rong.

Japan

Oplev landet, hvor ældgamle traditioner fusioneres med moderne teknologi. Japan byder på pulserende metropoler, bjerge med varme kilder og munke i buddhistiske templer. Og så er du aldrig langt fra et fantastisk måltid mad.

Malaysia

Besøg et mangfoldigt land med en veludviklet madkultur, unik natur og eksotiske strande. Glæd dig til den pulserende hovedstad, Kuala Lumpur, frodige teplantager i højlandet, verdens ældste regnskov og mageløse strande.

Myanmar

Det tidligere Burma emmer af fred og hellighed. Oplev et land med imponerende natur, charmerende byer og et imødekommende folkefærd. Se de utallige templer i Bagan, enorme mængder guld i Yangon og hvide sandstrande på vestkysten.

Singapore

Singapore er ikke meget større end Bornholm, men byen – som også er et land og en ø – rummer utroligt mange forskellige mennesker, kulturer og oplevelser. Et oplagt stop-over på vej ud eller hjem fra din rejse til Asien.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 80 08

Hos Asien Eksperten får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! Asien Eksperten er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.