BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rejseforsikring

Rejseforsikring

Rejseforsikring

Find information om forsikringer her på siden.
Kontakt os endelig, hvis du ikke finder det, du søger.

Afbestillingsforsikring

Asien Eksperten anbefaler, at kunden tegner en afbestillingsforsikring, samtidig med at rejsen bliver bestilt for at være bedst muligt dækket i forhold til den pågældende rejse. Forsikringen dækker i tilfælde af sygdom graviditet, skilsmisse, reeksamen mv.

Afbestillingsforsikring kan bestilles gennem Asien Eksperten i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring. Vilkårene for afbestillingsforsikringen fremgår af forsikringsselskabets forsikringsvilkår.

Rejseforsikring

Den almindelige danske sygesikring dækker ikke uden for Europa. Asien Eksperten anbefaler derfor, at kunden også tegner en rejseforsikring, der dækker udgifter til lægebehandling, sygeledsagelse/-tilkaldelse, erstatningsrejse, stjålet eller beskadiget bagage, bagageforsinkelse, hjemkaldelse, evakuering mv.

Det er den rejsendes pligt at have sine rejseforsikringer opdateret. Flere husstandsforsikringer dækker i dag udlandsrejser. Det anbefales derfor at undersøge dette nærmere før køb af anden forsikring.

Rejseforsikring kan op til 4 dage før afrejse bestilles gennem Asien Eksperten i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring. Vilkårene for rejseforsikringen fremgår af forsikringsselskabernes forsikringsvilkår.

Husk, at visse forsikringer ikke omfatter ekstremsport.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.