BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Fly

Fly

Fly og flybilletter

Klik dig ind på de enkelte emner for at få svar på dine spørgsmål.
Kontakt os endelig, hvis du ikke finder det, du søger.

Elektroniske billetter

Flybilletter er i dag elektroniske, hvilket betyder, at referencenummeret/reservationsnummeret/PNR reelt er din flybillet. Nummeret finder du i dit bookingdokument, og det er det, du skal bruge for at tjekke ind.

Du bruger også dette nummer på ViewTrip, hvor du kan tjekke dine flyvninger online. På dette link bliver alle informationer hele tiden opdateret, så skulle der ske ændringer i afgangstid, flynummer e.l., vil det stå her.

Asien Eksperten forsøger så vidt muligt at holde dig ajour med eventuelle ændringer, men det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret – både før afrejse og under rejsen. I sidste ende er det kundens ansvar at møde op til den rigtige tid, og derfor er det vigtigt, at du selv tjekker løbende.

Check-in og lufthavnen

Vi anbefaler at tjekke ind online, hvilket du kan gøre på flyselskabets hjemmeside 24 timer før afrejse. Her får du dit boardingkort, som du kan printe og medbringe i lufthavnen dagen efter.

Nogle gange får man boardingkort til alle flyvninger på én gang. I andre tilfælde får du kun boardingkortet til transferlufthavnen. Det betyder, at du skal henvende dig ved transfer-servicecentret i den pågældende lufthavn og få dit boardingkort til endedestinationen. Det er helt normalt – du skal bare være opmærksom på det.

Vi anbefaler at møde i den rigtige lufthavnsterminal mindst 2 timer inden afrejse for alle flyvninger. I travle perioder som sommerferien er det en god idé at påregne længere tid pga. travlhed i lufthavnen.

Sædevalg

De fleste flyselskaber tilbyder gratis sædevalg i forbindelse med check-in. Så længe der er ledige pladser, kan du vælge sæder, så I kan sidde sammen. Men det er først til mølle, så vi anbefaler at tjekke ind, så snart der åbnes for online check-in 24 timer før afrejse.

Det kan aldrig garanteres, at I kommer til at sidde sammen. Vil du være helt sikker på at få bestemte pladser, kan du booke sæder på forhånd. Det koster som regel ekstra hos flyselskabet, og hvis du vil have Asien Eksperten til at gøre det for dig, er der et yderligere ekspeditionsgebyr på DKK 150 pr. person.

Bagageregler

Det afhænger af flyselskabet, hvor meget bagage du må rejse med. Standardreglerne på Economy Class er:

  • Indtjekket bagage: 1 stk. på 20-30 kg. per person
  • Håndbagage: 1 stk. på 8-12 kg. per person

Vi henviser til flyselskabets hjemmeside for de præcise begrænsninger på dine flyvninger. Her kan du også se reglerne for bagagens mål.

Bemærk, at du kan rejse med flere forskellige flyselskaber med forskellige regler. I nogle tilfælde må du for eksempel have 30 kg. med på din oversøiske flyvning, men kun 20 kg. på en indenrigsflyvning i Asien. Derfor skal du være opmærksom på alle dine flyvninger, når du tjekker bagagereglerne.

Nogle flyselskaber tilbyder opgradering, så du må medbringe mere bagage, men det er ikke alle. Kig på flyselskabets hjemmeside, eller spørg din rejsekonsulent, hvis du er i tvivl.

Specialmåltider og assistance

Mad er inkluderet på alle oversøiske flyvninger. Hvis du er vegetar, allergiker e.l., har du mulighed for at bestille særlige måltider til flyrejsen. Specialmåltider bestilles gennem Asien Eksperten mindst 14 dage inden afrejse. Udbud varierer for de forskellige flyselskaber.

Kørestolsassistance kan ligeledes bestilles minimum 14 dage inden afrejse. Kontakt din rejsekonsulent for mere information, hvis du har brug for det.

Tidsændringer og flynumre

Tiderne på jeres flyvninger og flynummeret kan ændres løbende, hvilket er ganske normalt. I langt de fleste tilfælde betyder det ikke det store for jeres planlægning, da det ofte er en tidsændring på få minutter.

Alligevel er det vigtigt, at I holder jer opdateret, så I ved præcis, hvornår I skal være i lufthavnen og hvilket flynummer I skal kigge efter i lufthavnen. Det hele kan I se på ViewTrip. I bruger jeres reservationsnummer/PNR og efternavn til at finde jeres flyvninger.

Det er den rejsendes ansvar at holde sig orienteret omkring flytider og -numre. Asien Eksperten forsøger at gøre jer opmærksomme på eventuelle ændringer forud for rejsen, men vi modtager ikke længere opdateringer, når I er tjekket ind på første flyvning.

Bonuspoint

Asien Eksperten har ikke mulighed for at opgradere eller købe billetter for kunders personlige bonuskort.

Vi har dog mulighed for at indsætte dit personlige bonuskortnummer, så du kan optjene point til fremtidigt brug. Bemærk, at ikke alle billettyper optjener point, og Asien Eksperten kan derfor ikke garantere, at du optjener point på dine flyvninger.

Opgradering

Ønsker du at flyve på Premium Class eller Business Class, kan Asien Eksperten opgradere din billet, såfremt der er ledige billetter i den ønskede klasse. Priserne varierer meget i forhold til tilgængelighed, men vejledende priser er:

  • Premium: DKK 4.500 – 6.500 pr. person
  • Business: DKK 22.000 – 30.000 pr. person
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.