BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Rundrejse i Japans fortid og nutid

Fra hypermoderne storbyer til shoguner og samuraier

15 dage fra 23.995 kr.

Rundrejse i Japans fortid og nutid

15 dage fra 23.995 kr.

Oplev det hele Japan på en udvidet rejse

På denne Japan-rundrejse kommer I vidt omkring – geografisk såvel som historisk. I starter i hypermoderne Tokyo og suser med toget 400 år tilbage i tiden til samuraier, shoguner og zen-buddhister i Kanazawa og Kyoto. I Hiroshima dykker I ned i atomangrebet i 1945, og i Osaka vender I tilbage til nutiden med neonlys og skyskrabere. Tilsæt bambusskov, geisha-optræden, japanske haver og et lyntog til at forbinde det hele – så har I lidt af den store Japan-rundrejse.

Nedenstående rejseplan er ikke fast og kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan

Dag 1-4: Tokyo

Tokyo storby og distriktet ShibuyaKonichiwa, og velkommen til Japan! I lander i hovedstaden Tokyo, hvor vi anbefaler at blive nogle dage for at opleve verdens største metropol. I vil blive hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

Vi har inkluderet en privat guidet tur i byen, som I med fordel kan bruge på jeres første dag. Her vil I lægge ud med en morgentur til det historiske kvarter Asakusa, hvor I kan se byens ældste tempel, Sensoji, der er over 1.300 år gammelt. Efter frokost besøger I det eksklusive kvarter Shibuya, hvor I finder den nyeste mode og tendenser inden for underholdning. Her kan I også prøve at krydse verdens travleste fodgængerfelt med fem veje, som er på mange billeder af Tokyo.

Besøg også det farvestrålende område Harajuku, som er kendt for sin ungdomskultur, hvor folk går klædt i tøj, der ligner kostumer. Det er også herfra, man kender populærkulturelle universer som Hello Kitty og Pokémon. Dagen slutter i Tokyo Metropolitan Government Building, som er en af byens højeste skyskrabere, hvor I i 200 meters højde kan nyde en spektakulær udsigt over byen. Er vejret klart, kan man både se det berømte tårn Tokyo Skytree og landets vartegn, Mount Fuji, der ligger 100 kilometer væk.

Resten af tiden kan I bruge, som I vil: shoppe amok, udforske museer, synge karaoke, spise sushi i lange baner, besøge byens berømte haver, eller hvad I nu foretrækker.

Det anbefaler vi i Tokyo:

 • Gå i Asakusas gamle gader
 • Haverne Hamarikyu Gardens og Yoyogi Park
 • Ungdomskultur i Harakuju
 • Udforsk japansk mad på fine og billige restauranter

Fra Tokyo kan I tage højhastighedstoget til Kanazawa (cirka 2,5 timer)

Dag 4-6: Kanazawa

Samurai-hus i NagamachiEn del af oplevelsen af at rejse i Japan er transporten i sig selv. Landet har et af verdens mest effektive tognetværk, og det berømte højhastighedstog Shinkansen kører op mod 300 km/t, uden det kan mærkes. I kører dermed de 450 kilometer fra Tokyo til Kanazawa på kun 2,5 timer, og både komfort og udsigt er i top.

I kommer til en helt anden verden i Kanazawa. Den gamle samurai-højborg er fredelig og traditionel. Her kan I gå i den gamle bydel Nagamachis smalle gader og se, hvor samuraierne boede i mindre huse, bag jordfarvede mure. Selvom de var magtfulde, var deres levevis meget beskeden.

Kanazawa har også en af Japans tre smukkeste haver, hvilket er meget prestigefyldt. Den hedder Kenrokuen og er et must, når man er i Kanazawa. Uanset hvilken årstid I rejser på, vil den stå smukt og ekstremt velholdt.

I kan også lære om manden, der introducerede zen-buddhismen til vesten, på D. T. Suzuki Museum. Selve grunden viser tydeligt filosofien bag zen-buddhismen, og hvis I er til den slags, finder I ikke et meget bedre sted at meditere end i haven.

Det anbefaler vi i Kanazawa:

 • Se samurai-huse i Nagamachi
 • Terashima Kurando House
 • Besøg D. T. Suzuki Museum

Herefter går rejseforslaget videre med tog til Kyoto (cirka 2 timer)

Dag 6-9: Kyoto

Arashiyama Bamboo Grove i Kyoto, JapanMed omkring 2.000 religiøse bygninger og 17 verdensarvslistede steder er Kyoto så fuld af kulturelle seværdigheder, at man ikke kan se dem alle.

Et must er guldtemplet Kinkakuji, der blev bygget som en luksuriøs villa til en magtfuld shogun. Efter hans død blev det omdannet til et zen-tempel, hvilket det stadig er. Det ligger smukt ned til en lille sø og lyser op med sin glinsende overflade af bladguld.

I må heller ikke snyde jer selv for Nijo-slottet, hvor en anden shogun flyttede ind i 1603. Det er et godt billede på, hvor magtfulde de var, og hvor intelligent man byggede dengang. Slottet er ikke bare smukt at kigge på, men gemmer også på fascinerende detaljer som “nattergalegulvet”, der kvidrer, når man går på det. Det var datidens mest nytænkende alarmsystem.

Kyoto er blandt andet kendt for det historiske geisha-kvarter Gion. Både området er fint med sine gamle træhuse, der gemmer på forretninger inde bagved, men det kan også være, I kan spotte en geisha. De pyntede kvinder kommer stadig i området for at optræde på de såkaldte tehuse. Her kommer velhavende folk for at spise middag med en geisha, der danser og opvarter dem. Det kan I også prøve, hvis I vil have en unik japansk oplevelse.

Er I mere til natur, kan I tage ud til det idylliske område Arashiyama, hvor I finder den kendte bambusskov Arashiyama Bamboo Grove. Det er lidt af et syn, især hvis det blæser en smule, og de lange, tynde træer svajer over jer.

Det anbefaler vi i Kyoto:

 • Guldtemplet Kinkakuji
 • Gå på Nijo-slottets “nattergalegulv”
 • Teceremoni med en geisha
 • Arashiyama Bamboo Grove

Fra Kyoto kan I køre til Okayama (cirka 1 time)

Dag 9-11: Okayama

Skulptur i Naoshima i JapanI Okayama venter en charmerende by med kunst og natur. Det kan anbefales at se Korakuen, som er en anden af de tre smukkeste haver i Japan. Denne er anderledes, men lige så imponerende som Kenrokuen i Kanazawa, især fordi der også er udsigt til byens berømte slot, Okayama Castle.

I kan også tage toget til Kurashiki og se en gammel lager-by. Med små kanaler, der løber gennem gaderne, hvor lagerhusene lå på række, var Kurashiki et centrum for opbevaring af ris og andre varer. I dag er lagerhusene omdannet til caféer, butikker og museer, som er hyggelige at besøge.

En anden anbefalelsesværdig udflugt er Naoshima, som er en lille ø, der ligger i bugten ud for Okayama. Øen kaldes også “Art Island”, da den er fuld af kunstværker. Her kan I komme på to museer og ellers udforske øens udendørs kunst. Mange skulpturer og installationer står i det fri i de smukke omgivelser.

Det anbefaler vi i Okayama:

 • Se Korakuen og Okayama Castle
 • Besøg Kurashiki
 • Udflugt til Naoshima

Herefter kan I køre til Hiroshima (cirka 30 minutter)

Dag 11-13: Hiroshima

Atomic Bomb Dome i HiroshimaI Hiroshima kommer I til et nyere og mere kendt kapitel i Japans historie, nemlig atomangrebet i 1945. Det er for mange det eneste, Hiroshima står for, og derfor er det også en del af den store Japan-rejse.

Besøg Peace Memorial Park, der er fuld af mindesmærker til ære for de titusindvis af uskyldige ofre, der døde under og efter angrebet. I vil se Atomic Bomb Dome, som er ruinen af en af de eneste bygninger, der ikke blev bombet til ukendelighed. I kan se Peace of Flame, som er en flamme, der siden 1964 har brændt for en verden uden atomvåben, og som vil fortsætte, indtil de sidste atomvåben destrueres. Og I kan besøge det store museum i parken, der på rørende vis fortæller historien om krigen, angrebet og dets konsekvenser.

Ovenpå det historiske anbefaler vi at udforske de mere positive sider af Hiroshima. Tag færgen til Miyajima, som er en ø, kendt for sin torii. Det er en hellig port, som er klassisk fra zen-buddhismen, men denne står ude i vandet, hvilket ikke er almindeligt. Synet af denne røde port midt i havet er meget ikonisk. På øen kan I møde vilde hjorte, der går uforstyrrede rundt og gerne i nærheden af mennesker.

Det anbefaler vi i Hiroshima:

 • Mindesmærkerne i Peace Memorial Park
 • Besøg Peace Memorial Museum
 • Udflugt til Miyajima

Fra Hiroshima kan I tage Shinkansen en sidste tur til Osaka (cirka 1,5 time)

Dag 13-15: Osaka

Kanal i Dotonbori området i Osaka, JapanSidste by i dette rejseforslag er Osaka, Japans næststørste by. Det mest kendte vartegn er byens slot Osaka, som var et vigtigt magtcentrum under shogunerne fra 1583 til 1868.

Det kan opleves fra haven omkring slottet eller på en tur i en vandbus, Aqualiner’en, på byens kanaler. Herfra I får et godt udsyn til slottet og de moderne skyskrabere. Her indkapsles Japans enestående mix af fortid og nutid endnu engang.

Osaka er kendt som “The Kitchen of Japan”, så det kan varmt anbefales at spise jer gennem byen. Udover sushi og mange andre former for fisk er det japanske køkken kendt for det fine kobe-kød, samt lækre supper og retter, som man ikke får noget andet sted i verden.

Om aftenen kan I gå en tur i det livlige downtown Dotonbori. Langs den sydlige side af kanalen er der god stemning blandt de strålende neonlys, spisesteder til enhver pengepung og butikker, der kan forsyne jer med souvenirs i bedste japanske stil. Her kan I passende afrunde rundrejsen på festlig vis.

Det anbefaler vi i Osaka:

 • Se Osaka Castle
 • Sejl med Aqualiner
 • Spis japanske specialiteter

Fra Osaka kan I tage toget til lufthavnen (cirka 1 time), hvorfra I kan flyve hjem

Prisoversigt

Sæson
Måneder
Længde
Priser
Forår mar. – maj. 15 dage fra 26.225,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 15 dage fra 24.375,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 15 dage fra 25.675,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 15 dage fra 23.995,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

Rejsens indhold
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Skatter og afgifter
 • Alle transfers
 • 14-dages Japan Rail Pass
 • Overnatning på 3-stjernede hoteller
 • Morgenmad
 • Heldags guidet tur i Tokyo, inkl. entrégebyrer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle attraktioner og ekstra oplevelser
 • Måltider og drikkevarer udover de nævnte

Prisoversigt

Sæson
Måneder
Længde
Priser
Forår mar. – maj. 15 dage fra 26.225,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 15 dage fra 24.375,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 15 dage fra 25.675,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 15 dage fra 23.995,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

Rejsens indhold
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Skatter og afgifter
 • Alle transfers
 • 14-dages Japan Rail Pass
 • Overnatning på 3-stjernede hoteller
 • Morgenmad
 • Heldags guidet tur i Tokyo, inkl. entrégebyrer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle attraktioner og ekstra oplevelser
 • Måltider og drikkevarer udover de nævnte

Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud

Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.