Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/asieneksperten.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rejse i Japan - Japans højdepunkter - Asien Eksperten
BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Japans højdepunkter

Overdådige templer, idyllisk natur og unikke kulturer

13 dage fra 22.795 kr.

Japans højdepunkter

13 dage fra 22.795 kr.

Se det bedste af Japan på to uger

På denne rejse i Japan kommer I til at opleve det bedste, landet har at byde på, hvad angår historie, kultur og natur. I vil opleve Tokyos pulserende storbyliv, efterfulgt af fredfyldte vandreture med udsigt til landets vartegn, Mount Fuji. Med lyntog gennem de Japanske Alper kommer I til bjergbyer med samurai-historie og sake-bryggerier, og i Hiroshima og Kyoto kan I få indsigt i Japans lange, fascinerende historie.

Nedenstående rejseplan er ikke fast og kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan

Dag 1-4: Tokyo

Sensoji-Ji templet i Asakusa i TokyoDette rejseforslag starter i Japans enestående hovedstad og en af verdens største byer, Tokyo. I bliver hentet i lufthavnen og bragt til jeres hotel. Allerede på vejene vil I få en fornemmelse af, hvor stor og ekstrem en by Tokyo er. Glæd jer til enorme skyskrabere, blinkende neonlys med japanske tegn og tætte menneskemængder, der ubesværet glider rundt i den super velorganiserede by.

Efter en god nats søvn kan I komme på en inkluderet guidet tur. Her kommer I forbi kejserpaladset, shoppingkvarteret Shibuya med verdens travleste fodgængerfelt og elektronik-mekkaet Akihabara.

Senere går turen til den kendte Yoyogi Park midt i byen, hvor I kan se helligdommen Meiji. Uden for parken ligger det skøre, men skønne Harakuju, hvor I kan se unge japanere klædt i vilde farver og nuttede outfits, der ligner noget fra en tegneserie. Sent på eftermiddagen fortsætter turen til den luksuriøse shoppinggade Omotesando, og den slutter i det historiske kvarter Asakusa, hvor I kan se Sensoji-templet fra år 645.

De andre dage kan I bruge, som I vil: Gå på opdagelse i det fantastiske japanske køkken, syng karaoke på en af byens populære karaoke-barer, besøg kunstmuseer i verdensklasse eller noget helt fjerde.

Fra Tokyo kan I også tage på en spændende dagtur – med eller uden guide – til Nikko. Det er et af Japans mest populære steder at besøge på grund af den overdådige helligdom Nikko Shrine, der er bygget i naturskønne omgivelser. Turen er ekstra flot i kirsebærsæsonen.

Det anbefaler vi i Tokyo:

 • Meiji-helligdommen i Yoyogi Park
 • Se de unge japanere i Harakuju
 • Den gamle by Asakusa

Fra Tokyo foreslår vi at tage højhastighedstoget Shinkansen til Hakone (cirka 30 minutter)

Dag 4-6: Hakone

Tag med gondolen og se Mount Fuji i HakoneHakone er det idylliske åndehul for Tokyos borgere. Ikke langt fra byen ligger majestætiske bjerge med grønne skove og den store, blanke Lake Ashi. Her venter sceniske gåture i et af Japans smukkeste landskaber. På en klar dag vil I kunne se landets vartegn, det 3.776 meter høje Mount Fuji, med sne på toppen i horisonten.

Det kan anbefales at tage svævebanen Hakone Ropeway, så I kan se så meget af naturen som muligt. Den 30 minutter lange svævebanetur er en god måde at få en fantastisk udsigt over både søen, træerne og Mount Fuji. Ellers kan en gåtur ad Old Tokaido Highway, som i virkeligheden er en skovsti, klart anbefales.

I Hakone kan I bo på en ryokan, hvilket er en klassisk japansk oplevelse. Her sover I på en futon, bader i en varm kilde, går i kimono og japanske sandaler og får et traditionelt kaiseki-måltid, som består af flere små retter.

Er I modige, kan I prøve den lokale specialitet kuro-tamago. Det er et hårdkogt æg, der er blevet helt sort udenpå af at blive kogt i en naturlig varm kilde. Til gengæld forlænger den jeres liv med syv år, så det er måske værd at prøve.

Det anbefaler vi i Hakone:

 • Tag Hakone Ropeway
 • Bo på en ryokan
 • Smag kuro-tamago

Fra Hakone kan I tage toget til Takayama (cirka 5 timer)

Dag 6-8: Takayama

Oplev den UNESCO-fredede bondeby ShirakawagoEfter de første nydelser i naturen fortsætter I til de Japanske Alper. Her skal I ud på en længere togtur med Shinkansen, men den er meget smuk gennem bjerglandskabet og dybe, grønne skove. Desuden er selve toget en oplevelse med sin hastighed på op mod 300 kilometer i timen og sit futuristiske udsende.

Når I ankommer til den charmerende bjergby Takayama, er det som at rejse tilbage i tiden. Her kan I se velbevarede huse fra 1600-tallet, der ligger på række i smalle gader, hvor I kan gå og forestille jer livet i datidens Japan.

I kan besøge et sake-bryggeri og smage den kendte japanske risvin. Om aftenen kan I spise middag på en restaurant, der serverer hida-kød. Det vurderes ofte til at være verdens fineste kød efter kobe, som kommer fra en anden region i Japan.

Fra Takayama kan I besøge den UNESCO-fredede bondeby Shirakawago, der er berømt for sine særlige A-formede huse. Nogle af dem er 250 år gamle, og livsstilen i den lille by er stort set lige så gammeldags.

Det anbefaler vi i Takayama:

 • Besøg et sake-bryggeri
 • Spis hida-kød
 • Tag til Shirakawago

Herefter kan I køre videre med toget til Kanazawa (cirka 2 timer)

Dag 8-9: Kanazawa

Japanske geishaer i Kanazawa, JapanI Kanazawa kan I opleve en gammel samurai-højborg. I 1500- og 1600-tallet var samuraierne meget magtfulde, og de højtstående familier boede her. I det historiske kvarter Nagamachi kan I se nogle af de huse, de boede i, og I kan besøge et par små museer i området, der fortæller om deres kultur.

I dag er Kanazawa mere berømt for at have en af Japans tre smukkeste haver. Kenrokuen hedder haven, som bestemt er et besøg værd. Det er en stor del af den japanske kultur med de kunstneriske haver, og i denne kan I se et af de bedste eksempler. Her er blomstrende træer, små damme og broer og stier, der bliver holdt snorlige.

Fra Kenrokuen kan I også se byens kendte slot, Kanazawa Castle, der husede regionens mest magtfulde klan fra 1583 til 1868.

Det anbefaler vi i Kanazawa:

 • Se samurai-huse i Nagamachi
 • Gåture i Kenrokuen-haven
 • Se Kanazawa Castle

Herfra kan I tage højhastighedstoget til Hiroshima (cirka 5 timer)

Dag 9-11: Hiroshima

Tori Gate i Miyajima, JapanHiroshima er bedst kendt som byen, der blev udsat for verdens første atombombesprængning. Men byen byder på meget andet. For eksempel anbefaler vi at tage ud til Miyajima Island, hvor I kan se den berømte flydende torii, som er en hellig port, der står i vandet. Det er et ikonisk billede af Japan.

Midt i byen ligger den store Peace Memorial Park, der er én stor mindepark til ære for de mere end 100.000 mennesker, der mistede livet i 1945. På museet i parken kan I få en guidet tur af en japaner med personlig relation til angrebet og blive klogere på hele historien. Udenfor kan I blandt andet se Atomic Bomb Dome, som er en af de eneste bygninger, der ikke blev sprængt i stykker, samt Flame of Peace, som er en flamme, der siden 1964 har brændt for en verden uden atomvåben.

Efter en formentlig rørende dag kan det anbefales at gå ud og opleve det nuværende Hiroshima. I dag er den en sprudlende storby med spændende restauranter, hippe barer og et farverigt natteliv, særligt i kvarteret Nagarekawa. Så vil I have et mere helt billede af byen, kan det anbefales at gå ud og få en drink på en stemningsfyldt bar med de lokale.

Det anbefaler vi i Hiroshima:

 • Se monumenterne i Peace Memorial Park
 • Besøg Peace Memorial Museum
 • Tur til Miyajima Island

Fra Hiroshima kan I tage Shinkansen til Kyoto (cirka 1,5 time)

Dag 11-13: Kyoto

Kiyomizu-dera templet i KyotoSidste stop i dette rejseforslag går til Kyoto, Japans gamle kejserlige hovedstad. Her er en overflod af helligdomme, templer, paladser og andre velbevarede levn fra tiden, hvor kejserne regerede. Faktisk er der over 2.000 religiøse bygninger og 17 UNESCO-fredede steder.

Et par must sees er guldtemplet Kinkakuji, Nijo-slottet og det gamle kejserpalads. Men der er mange flere, for eksempel sølvtemplet Ginkakuji og det store tempel Kiyomizu-dera, der er bygget uden søm. Herfra får I en forrygende udsigt over byen og sæsonens farver.

I må heller ikke snyde jer selv for at gå en tur i det historiske geisha-kvarter Gion, hvor de traditionelle geisha-kvinder stadig kommer for at underholde velhavende japanere og turister til en såkaldt teceremoni. Det er en middag i et aflukket rum, hvor geishaen danser, opvarter og viser sin kultur frem, imens man spiser – en unik oplevelse, som I også kan prøve.

Det anbefaler vi i Kyoto:

 • Guldtemplet Kinkakuji
 • Kiyomizu-dera
 • Deltag i en teceremoni

Her bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen (cirka 1,5 time), hvorfra I kan flyve hjem

Prisoversigt

Sæson
Måneder
Længde
Priser
Forår mar. – maj. 13 dage fra 24.975,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 13 dage fra 23.255,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 13 dage fra 23.875,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 13 dage fra 22.795,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

Rejsens indhold
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Skatter og afgifter
 • Alle transfers
 • 14-dages Japan Rail Pass
 • Overnatning på 3-stjernede hoteller
 • Morgenmad
 • Heldags guidet tur i Tokyo, inkl. entrégebyrer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle attraktioner og ekstra oplevelser
 • Måltider og drikkevarer udover de nævnte

Vores rejseforslag

Prisoversigt

Sæson
Måneder
Længde
Priser
Forår mar. – maj. 13 dage fra 24.975,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 13 dage fra 23.255,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 13 dage fra 23.875,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 13 dage fra 22.795,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

Rejsens indhold
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Skatter og afgifter
 • Alle transfers
 • 14-dages Japan Rail Pass
 • Overnatning på 3-stjernede hoteller
 • Morgenmad
 • Heldags guidet tur i Tokyo, inkl. entrégebyrer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle attraktioner og ekstra oplevelser
 • Måltider og drikkevarer udover de nævnte

Bestil et uforpligtende tilbud

Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.