BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Det bedste af Bali

Ikoniske templer, smukke strande og en skov af aber

16 dage fra 10.575 kr.

Det bedste af Bali

16 dage fra 10.575 kr.

Tag til Bali som livsnyder og eventyrer

Oplev det bedste, Bali har at byde på – fra ikoniske templer og store markeder til frodig natur og lange sandstrande. På denne rundrejse kommer I langt væk fra hverdagen og tæt på det smilende balinesiske folkefærd. I får mulighed for at dykke i en farverig undervandsverden, vandre i strålende grønne rismarker og slappe helt af på gyldne sandstrande.

Nedenstående rejseplan er ikke fast og kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan

Dag 1-4: Pemuteran

Dykning på BaliI starter jeres Bali-eventyr med at flyve til Denpasar på sydøstkysten. Men inden I finder jer for godt til rette, anbefaler vi at køre direkte til Pemuteran på den mindre turistede nordvestkyst. Her finder I en gammel fiskerby, der ligger i et område med frodige bjerge, et rigt dyreliv og mulighed for fantastisk dykning og snorkling.

Intet andet sted på Bali finder man så store koralrev på lavt, roligt vand som omkring Pemuteran. Her kan I opleve det såkaldte Bio-Rock, som er et beskyttet rev med flotte skulpturer af koraller under vand.

Det kan også anbefales at tage den korte sejltur til den lille, ubeboede ø Menjangan, hvor naturen er endnu mere uspoleret. Øen kaldes også Deer Island, da rådyr lever vildt og bader i vandkanten fra øens kyst. Her er fantastisk snorkling, vild regnskov og nogle meget specielle templer – bestemt et besøg værd på jeres Bali-rundrejse.

På vejen mellem Pemuteran og Ubud kan vi anbefale at stoppe ved Beratan-søen. Her kan I se det berømte vandtempel Ulun Danu og besøge Bali Tree Top Adventure Park, hvor I kan også få pulsen op i trækronerne. Der er baner for både børn og voksne, så de fleste vil synes, denne park er sjov.

Det anbefaler vi i Pemuteran:

 • Snorkling ved bio-revet
 • Menjangan Island
 • Vandreture omkring Pemuteran

Fra Pemuteran kan I køre til Ubud (cirka 3,5 timer)

Dag 4-8: Ubud

Ubud Monkey Forest i IndonesienHerefter ankommer I til kunstnerbyen Ubud, som emmer af “Bali-stemning”. Byen ligger i højlandet omgivet af rismarker, som nærmest er symbol på Bali. Derfor er Ubud jeres udgangspunkt for at komme ud at vandre i disse lysende grønne landskaber, hvilket er et must på enhver rejse til Bali.

Men selve byen er også værd at bruge tid i. I hovedgaderne er der masser af boder og markeder, hvor I kan købe alverdens kunsthåndværk og souvenirs. Og i Ubuds små, grønne gader gemmer sig mange charmerende caféer og gode restauranter. Vil I have en særlig gastronomisk oplevelse, skal I spise på Mozaic, hvor en tidligere Michelin-kok laver fantastisk mad til overkommelige priser.

Ubud er også en meget spirituel by, hvor I kan dyrke jeres indre buddhist med yoga og sund livsstil, hvilket mange kommer for. I kan i hvert fald ikke undgå at blive smittet af den fredfyldte stemning. Og så kan vi anbefale et besøg ved vandtemplet Tirta Empul, hvor I kan bade i hellige kilder.

Et andet must er Ubud Monkey Forest, som er lidt af et tilløbsstykke på grund af de mange nysgerrige aber, der bor i skoven. I kan ikke undgå at møde en masse af de såkaldte makakaber, da de kravler overalt og ikke er spor bange for mennesker.

Det anbefaler vi i Ubud:

 • Vandreture i rismarker
 • Ubud Monkey Forest
 • Vandtemplet Tirta Empul
 • De lokale markeder
 • Middag på Mozaic

Herfra kører I til Candidasa (cirka 1,5 time)

Dag 8-12: Candidasa

Pura Besakih tempel på BaliNæste stop på jeres Bali-rundrejse er kystbyen Candidasa på øens østkyst. Her kan I nyde helt nye spektakulære landskaber i form af de dramatiske bjergtinder, der stikker op i horisonten, og lavastrande med sort sand. Bali er en vulkanø, og det er mange tusinde år gammel lava, der er blevet til fint, sort sand, som I kan se på Black Sand Beach.

Omkring Candidasa er nogle fantastiske templer, som I ikke må misse. Det ene er det smukke vandtempel Ujung Water Palace, som ligger lidt længere oppe ad kysten. Det andet er Balis helligste tempel, Besakih, der ligger ved vulkanbjerget Gunung Agung længere inde i landet. Det ligger på en forhøjning og har nogle meget karakteristiske tårne i flere niveauer – et unikt syn!

I kan også vandre på den nederste del af Gunung Agung, som er Balis højeste bjerg. Eller I kan bestige nabobjerget Mount Batur, hvorfra I får en fantastisk udsigt til Gunung Agung. Det er populært at bestige Batur ved solopgang, og dette kan klart anbefales til de friske.

Det anbefaler vi i Candidasa:

 • Black Sand Beach
 • Ujung Water Palace
 • Besakih-templet
 • Mount Batur trek ved solopgang

Fra Candidasa kører I til Sanur (cirka 1 time og 15 minutter)

Dag 12-16: Sanur

Rå Luwak kaffebønnerSidste stop på denne rundrejse på Bali er strandbyen Sanur, hvor der er tid til afslapning. Her findes masser af hoteller helt ned til stranden, hvor I kan nyde varmen og bade i de blide bølger eller sejle en tur i kajak og spejde ind mod kysten. Om eftermiddagen og aftenen kan I spise både lokalt og internationalt på promenaden langs stranden eller vandre en tur i solnedgangens skær.

Vil I have lidt mere aktivitet, kan vi anbefale at cykle ud til en kaffeplantage, hvor den eksklusive Kopi Luwak-kaffe produceres. Det er måske verdens dyreste kaffe, hvis man vil have den uden for Bali. Det særlige ved den er, at bønnerne har været en tur gennem fordøjelsessystemet på en såkaldt toddy cat, som er en slags balinesisk desmerdyr.

For familier med børn kan vi anbefale at besøge det yderst populære og miljøvenlige vandland Waterbom Bali. Her er vilde rutsjebaner og masser af sjov med vand. Eller I kan se nuttede skildpaddeunger, der bliver beskyttet på Turtle Conservation and Education Centre, inden de skal ud og klare sig i naturen.

Det anbefaler vi i Sanur:

 • Afslapning på stranden
 • Smag den kendte Kopi Luwak-kaffe
 • Waterbom Bali
 • Turtle Conservation and Education Centre

Fra Sanur kan I køre til Denpasar International Airport, hvorfra I kan flyve hjem

Alternativ: Jimbaran

Tag på sejltur i JimbaranAlternativt kan I afslutte jeres rundrejse på Bali i det mere kuperede terræn i Jimbaran, som modsat Sanur ligger på den vestlige side af Balis sydspids. Her er en god kombination af luksuriøse resorts og rå natur.

Området er kendt for sin smukke kyststrækning, hvor dramatiske klipper møder havet og det fine sand. Særligt stranden Tegal Wangi er berømt for sin fabelagtige udsigt over vandet med høje klipper og grønne træer langs kysten. Også vandet er lidt mere “råt” her. Hvis I ønsker at prøve kræfter med surfing, er Jimbaran stedet, da der er højere bølger på vestkysten af Bali.

Men I kan også sagtens bruge al tiden på at ligge i en solseng ved stranden eller poolen på hotellet, spise god mad, få massage og nyde omgivelserne.

Det anbefaler vi i Jimbaran:

 • Afslapning på stranden
 • Tegal Wangi
 • Prøv at surfe
Sæson
Måneder
Længde
Priser
Forår mar. – maj. 16 dage fra 10.975,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 16 dage fra 11.975,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 16 dage fra 10.575,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 16 dage *

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.
* Det anbefales ikke at rejse under denne sæson pga. regntid

Rejsens indhold
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Skatter og afgifter
 • Overnatning på 3-stjernede hoteller
 • Privat transfer mellem alle destinationerne
 • Morgenmad
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle attraktioner og ekstra oplevelser

Prisoversigt

Sæson
Måneder
Længde
Priser
Forår mar. – maj. 16 dage fra 10.975,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 16 dage fra 11.975,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 16 dage fra 10.575,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 16 dage *

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.
* Det anbefales ikke at rejse under denne sæson pga. regntid

Rejsens indhold
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Skatter og afgifter
 • Overnatning på 3-stjernede hoteller
 • Privat transfer mellem alle destinationerne
 • Morgenmad
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle attraktioner og ekstra oplevelser

Vores rejseforslag

Japan

Bestil et uforpligtende tilbud

Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.