BESTIL TILBUD
77 34 80 08

Det autentiske Japan

En unik rundrejse med overnatning i tempel og gæstehus

15 dage fra 23.745 kr.

Det autentiske Japan

15 dage fra 23.745 kr.

Få Japans traditioner under huden

Dette forslag til en rundrejse i Japan er sammensat for jer, der ønsker at se landet med oplevelser ud over det sædvanlige. Her kommer I ikke blot til at se de kendte byer Tokyo, Kyoto, Hiroshima og Osaka, men også små steder, hvor I lever som japanerne selv. I Kaga Onsen vil I bade i naturlige kilder, sove på futon og spise traditionelle måltider på en ryokan, som er et gammeldags gæstehus. Og i Koyasan vil I bo i et buddhistisk tempel med munke, morgenbøn og meditation.

Nedenstående rejseplan er ikke fast og kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan

Dag 1-4: Tokyo

Tokyo skyline om aftenenDette spændende rejseforslag starter i millionbyen Tokyo, hvor I vil blive hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

Vi har inkluderet en privat guidet tur, der på en hel dag vil tage jer til Tokyos højdepunkter. Den kunne starte ved Meiji Shrine, som er en af Japans mest berømte helligdomme. Herefter kan I opleve det fashionable kvarter Shibuya, hvor den seneste mode er udstillet i flotte vinduer, og smarte unge fylder gadebilledet. Her kan I også prøve at krydse verdens travleste fodgængerfelt, “scramble crossroad”.

Senere går turen til kejserpaladset, hvor den royale familie huserer, og videre til den gamle bydel Asakusa. Her finder I byens ældste tempel, Sensoji, fra det syvende århundrede, samt handelsgaden Nakamise, hvor I kan købe lokalt håndværk og sjove souvenirs. Turen slutter på toppen – bogstaveligt talt. Som afslutning på dagen kan I nyde en storslået udsigt fra toppen af den 634 meter høje skyskraber Tokyo Skytree. Med neonlysene i den mørke aften er det et uforglemmeligt syn.

De andre dage kan I bruge, som I vil. I kan nyde byen med alle dens spændende kvarterer, butikker, museer, karaoke-barer og restauranter.

Det anbefaler vi i Tokyo:

 • Meiji Shrine i Yoyogi Park
 • Oplev Asakusa
 • Nyd udsigten fra Tokyo Skytree

Herfra kan I tage lyntoget Shinkansen til Kanazawa (cirka 2,5 timer)

Dag 4-6: Kanazawa

Kanazawa castle med kirsebærtræer foranTuren til Kanazawa er lidt af en oplevelse. Shinkansen er Japans berømte højhastighedstog, som ligner noget fra en fremtidsfilm og kører med op mod 300 kilometer i timer, uden man mærker det. På kun 2,5 timer tilbagelægger I 450 kilometer, hvilket er længere end fra København til Aalborg.

I samurai-byen Kanazawa kan I tage på sightseeing til de største seværdigheder, der blandt andet tæller Terashima Kurando House. Det er et gammelt samurai-hus med samurai-kunst og en fin have.

I kan også se den kendte have Kenrokuen, der anses som værende en af Japans tre smukkeste haver. Den er stor og kunstnerisk designet med sine vandløb, romantiske broer og sirligt skårede træer og buske. Det er et ikonisk syn i Japan.

Senere kan I besøge D. T. Suzuki Museum, hvor I kan lære om manden, der introducerede zen-buddhismen til den vestlige verden. Det er desuden et ideelt sted at meditere, hvis I selv vil prøve kræfter med mindfulness.

Det anbefaler vi i Kanazawa:

 • Gå en tur i Kenrokuen
 • Besøg Terashima Kurando House
 • Mediter i haven ved D. T. Suzuki Museum

Fra Kanazawa kan I køre til Kaga Onsen (cirka 30 minutter)

Dag 6-7: Kaga Onsen

Ryokan værelse i Kaga OnsenKaga Onsen er fællesbetegnelsen for fire små byer, der har naturlige varme kilder, de såkaldte onsen. Onsen er en stor del af japanernes kultur, der handler om velvære og ro. I dette rejseforslag besøger I den onsen-by, der hedder Yamashiro.

De varme kilder eksisterer på grund af vulkansk aktivitet, der findes i dette bjergrige område. Kilderne blev opdaget for over 1.300 år siden, da munken Gyoki fandt dem på sin pilgrimsfærd. Siden har de været kendt for at kunne helbrede muskelsmerter, hudsygdomme og problemer med fordøjelsen.

I Yamashiro finder I den store, offentlige badeanstalt Soyu, hvor I kan teste effekten af de varme kilder. Der er adskillige bade og et område, hvor man bare kan ligge og slappe af, så her kan I nemt bruge timer.

Vi anbefaler at bo på en såkaldt ryokan, der også er en vigtig del af det autentiske Japan. Ryokan er et gæstehus, hvor japanerne stoppede og overnattede, når de rejste på lange strækninger. De ejes ofte af familier, og mødet med ejerne er en del af oplevelsen. På ryokan sover I på en futon, går i kimono, mediterer og spiser traditionelle japanske måltider. Der er ofte en onsen i forbindelse med en ryokan, så her kan I også prøve de varme bade.

Det anbefaler vi i Kaga Onsen:

 • Prøv badene i Soya
 • Bo på en ryokan

Fra Kaga Onsen kører I til Kyoto (cirka 2 timer)

Dag 7-10: Kyoto

To japanske Geishaer i KyotoKyoto er et af højdepunkterne på enhver tur til Japan. Den tidligere hovedstad er enormt rig på kulturelle seværdigheder, så vi anbefaler tre dage til at se dem alle.

Start ved det skinnende guldtempel Kinkakuji, som blev bygget til den magtfulde shogun som en overdådig ferievilla dækket af bladguld. Da han døde, blev det efter hans ønske omdannet til zen-tempel, og i dag er det en af Japans største attraktioner.

Herefter kan I se Nijo-slottet, der blev bygget til en anden shogun, og som byder på uendeligt mange arkitektoniske detaljer. For eksempel kan I opleve “nattergalegulvet”, der kvidrer, når man går på det, hvilket fungerede som alarmsystem for 400 år siden.

Kiyomizu-dera er også et besøg værd. Omkring templet, der også kaldes Pure Water Temple, løber tre kilder med frisk vand fra bjergene. Her kan I komme op på den 13 meter høje veranda og se over det smukke landskab, mens I spekulerer over, hvordan det er lykkedes at bygge hele templet uden at bruge et eneste søm.

Resten af tiden kan I udforske de andre fantastiske bygninger i Kyoto, gå en tur i det historiske kvarter Gion og se, om I kan spotte en geisha. Hvis I vil have en helt særlig, eksklusiv oplevelse, kan I selv deltage i en teceremoni, hvilket er en middag med en geisha, der optræder for jer.

Det anbefaler vi i Kyoto:

 • Guldtemplet Kinkakuji
 • Kiyomizu-dera
 • Se en geisha-optræden

Herfra kan I køre videre til Hiroshima (cirka 1,5 time)

Dag 10-12: Hiroshima

Torii Gate i HiroshimaHiroshima er den næste spændende by i dette rejseforslag. Desværre er den mest kendt for atombombeangrebet, der dræbte mere end 100.000 mennesker i 1945. Det er naturligvis en stor del af byens historie – og et vigtigt kapitel i verdenshistorien – så det skal I naturligvis lære mere om.

Det kan I i den store mindepark Hiroshima Peace Memorial Park, hvor der er masser at kigge på og blive rørt af. I kan se Atomic Bomb Dome, som er en ruin fra en af de eneste bygninger, der ikke blev totalt destrueret. I kan også se Children’s Peace Monument, som er en statue af den unge pige Sadako Sasaki, der døde af leukæmi som følge af atombomben. Inden sin død foldede hun 1.000 origami-traner i håb om, at nogle højere magter ville redde hendes liv. I dag er hun et symbol på de uskyldige ofre og en heltinde blandt unge i Japan.

Resten af jeres ophold kan vi anbefale at nyde den smukke, livlige by, som Hiroshima er i dag. Tag for eksempel færgen til Miyajima Island, hvor I kan se den flydende torii, som er en hellig port, der står midt i vandet. Om aftenen kan I nyde stemningen i den pulserende bydel Nagarekawa, hvor neonlysene blinker, og folk er ude for at hygge sig.

Det anbefaler vi i Hiroshima:

 • Rundtur i Peace Memorial Park
 • Sejl til Miyajima Island
 • Mærk stemningen i Nagarekawa

Efter Hiroshima kan I tage toget til Osaka (cirka 1,5 time)

Dag 12-13: Osaka

Tag med hurtighedstoget shinkansen til OsakaEfter endnu en imponerende hurtig tur med Shinkansen kommer I til den næststørste by i Japan, Osaka. Udover at være en moderne storby med alt, hvad det indebærer, er Osaka kendt som en vigtig by for shogunerne, der regerede før kejserne. Den store attraktion her er Osaka Castle, der tilhørte shogunen fra 1583 til 1868.

Slottet kan I opleve til lands eller til vands. På en sejltur med vandbussen Aqualiner på vandvejene omkring Osaka kan I se det mægtige slot og byens skyline i baggrunden.

Når I er i Osaka, må I også huske at smage på Japans unikke madkultur. Byen er kendt som “The Kitchen of Japan”, da her er et blomstrende gastronomisk miljø. Besøg de fine restauranter, men også de små, simple spisesteder for at komme vidt omkring i det lækre japanske køkken.

Senere på aftenen kan det anbefales at gå en tur i det centrale kvarter Dotonbori, hvor der altid er gang i gaden. Her kan I shoppe, spise, synge karaoke og bare nyde synet af de mange farver, neonlys og mennesker. Det hele foregår omkring kanalen, der går gennem byen, og her er en god, livlig stemning.

Det anbefaler vi i Osaka:

 • Se Osaka Castle
 • Tag en tur med Aqualiner
 • Nyd Dotonbori om aftenen

Efter en halv dag i Osaka anbefaler vi at køre til Koyasan (cirka 2 timer)

Dag 13-14: Koyasan

Buddhistiske munke foran et tempel i Koyasan, JapanVi har gemt noget af det bedste til sidst, hvor I besøger Koyasan. På et plateau mellem otte bjergtoppe ligger dette hellige bjerg, der også kaldes Mount Koya, som er centrum for Shingon-buddhismen, der er udbredt i Japan.

Det naturskønne område byder på flere seværdigheder. I kan starte ved Danjo Garan, hvor religionens fader, Kobo Dashi, rejste et tempel på toppen af bjerget. Her kan I se munke, der går og udfører deres daglige ritualer.

Derefter kan I gå til Kongobuji-templet, som er det nuværende hovedtempel for den særlige form for buddhisme. Det blev bygget i 1593 og har fantastiske detaljer af bladguld på skydedørene og blomster udskæringer i loftet. Til sidst kan I tage ud til Kobo Dashis mausoleum, Okunoin, der ligger midt i en nåletræsskov.

Aftenen anbefaler vi at tilbringe i et traditionelt tempel, hvor I kan overnatte. Det er en unik mulighed for at opleve elementer fra den buddhistiske livsstil. Her vil I få en traditionel shojin ryori-middag, som er en bestemt buddhistisk vegetarmenu. Efter en anderledes gourmetoplevelse vil I blive rådet til at gå tidligt i seng, så I er klar til at stå op til morgenbønnen med messe, røgelse og buddhistiske ritualer ved solopgang.

Det anbefaler vi i Koyasan:

 • Templerne Danjo Garan og Kongobuji
 • Besøg Okunoin
 • Bo i et tempel med buddhistisk livsstil

Herefter tager I toget tilbage til Osaka (cirka 2 timer)

Dag 14-15: Osaka

Osaka castle og kirsebærtræerDen sidste aften på rejsen kan I bruge, som I vil. Spis for eksempel en lækker afslutningsmiddag med kobe-kød, sushi eller en anden japansk specialitet. Eller få shoppet souvenirs som kimonoer og vifter med hjem.

Fra Osaka kan I tage toget til Kansai International Airport (cirka 1 time)

Prisoversigt

Sæson
Måneder
Længde
Priser
Forår mar. – maj. 15 dage fra 25.895,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 15 dage fra 24.275,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 15 dage fra 25.255,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 15 dage fra 23.745,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

Rejsens indhold
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Skatter og afgifter
 • Alle transfers
 • 14-dages Japan Rail Pass
 • Overnatning på 3-stjernede hoteller
 • Morgenmad
 • Heldags guidet tur i Tokyo, inkl. entrégebyrer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle attraktioner og ekstra oplevelser
 • Måltider og drikkevarer udover de nævnte

Prisoversigt

Sæson
Måneder
Længde
Priser
Forår mar. – maj. 15 dage fra 25.895,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 15 dage fra 24.275,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 15 dage fra 25.255,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 15 dage fra 23.745,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

Rejsens indhold
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Skatter og afgifter
 • Alle transfers
 • 14-dages Japan Rail Pass
 • Overnatning på 3-stjernede hoteller
 • Morgenmad
 • Heldags guidet tur i Tokyo, inkl. entrégebyrer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle attraktioner og ekstra oplevelser
 • Måltider og drikkevarer udover de nævnte

Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud

Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.