BESTIL TILBUD
77 34 80 08

OM OS

Asien-elskere med en mission

Asien Eksperten er et danskejet rejseselskab skabt af Asien-elskere. Vores mission er at sælge rejser, der får endnu flere danskere til at elske det spændende, smukke og på alle måder varme kontinent, vi selv er så vilde med.

Vi er et ungt, dynamisk selskab, der tror på, at rejsebranchen forandrer sig, i takt med at verden bliver tættere forbundet. I dag kan du selv rejse hen, hvor du vil, men med uendelige muligheder kan det være svært at skelne mellem skidt og kanel. Derfor tilbyder vi specialiseret hjælp til din rejseplanlægning.

En del af noget større

Vi kommer med friske øjne, men vi kommer ikke uden erfaring. Asien Eksperten er en del af en koncern med tre andre specialrejseselskaber: USATours, African Spirit og AustraliaTours. Vi har mange års og mange medarbejderes erfaring at trække på, og som en del af et netværk har vi et bredt udvalg af leverandører, der sikrer os troværdige services til fair priser.

Som et 100 % danskejet selskab med adresse i Danmark bliver alle rejser gennemført under dansk lovgivning, og du er dækket af Rejsegarantifonden (nr. 2338).

Skulle du have nogen spørgsmål til os eller vores rejser, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os – på den måde kommer vi lidt længere med vores mission.

MEDARBEJDERE

Vores medarbejdere

Rejsekonsulenter
Jesper Antonsen

Branch Manager

Jesper Vang

Rejsekonsulent

Maria Grønvold

Rejsekonsulent

Sebastian Koch

Rejsekonsulent

Administration og marketing
Alexander Söderberg

CEO

Herman Nielsen

Flyansvarlig

Thomas Tinglev

Business Analyst

Freja Asplund

HR-ansvarlig

Mette Prejler

Salgssupporter

Peter Paaske

Økonomichef

Jesper Kamp

Marketingschef

Martin Nielsen

Grafisk Designer

Cecilie Lyngbye

Tekstforfatter

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.