BESTIL TILBUD
77 34 80 08

OM OS

Asien-elskere med en mission

Asien Eksperten er et danskejet rejseselskab skabt af Asien-elskere. Vores mission er at sælge rejser, der får endnu flere danskere til at elske det spændende, smukke og på alle måder varme kontinent, vi selv er så vilde med.

Vi skræddersyr alle vores rejser, så du kan få din rejse præcis, som du ønsker. I dag kan du selv rejse hen, hvor du vil, men med uendelige muligheder kan det være svært at skelne mellem skidt og kanel. Derfor tilbyder vi specialiseret hjælp til din rejseplanlægning.

Skulle du have nogen spørgsmål til os eller vores rejser, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os – på den måde kommer vi lidt længere med vores mission.

Rejsearrangøren bag Asien Eksperten er Unique Travel. Unique Travel er specialister i Asien – og vi glæder os til, at vise endnu flere, hvad det fantastiske kontinent har at byde på!

Specialisterne hos Unique Travel har selv set og besøgt alle de rejser og stedet vi anbefaler – på den måde er I garanteret personlig rådgivning, med afsæt i egen erfaring.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.